Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Kovačić: "Kaznili su nas na najgluplji način", Sosa: "Imao sam osjećaj da nam ne mogu zabiti da igramo sutra"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.03.23. | 23:09

Hrvatski igrači jako realno gledaju na ovaj remi

Hrvatska je šokantno remizirala s Walesom na Poljudu na otvaranju kvalifikacija za Euro 2024. rezultatom 1:1. Nakon što je Kramarić krasno zabio u 28. minuti, Velšani su izjednačili u sudačkoj nadoknadi, u 93. minuti samo nekoliko trenutaka nakon što je Majer na travnjaku zamijenio Luku Modrića. I Mateo Kovačić je imao odličnu utakmicu, ali šanse pred golom nije uspio realizirati.

"Imali smo svoje prilike, nismo iskoristili svoje šanse, ali ima još puno utakmica i siguran sam da ćemo to vratiti. Imao sam ja jedno dvije šanse, Perija, Krama, šanse su tu da se iskoriste i Wales nas je kaznio na najgluplji mogući način. Nogomet je takav, kad ne iskoristiš svoje šanse i primiš takav gol kakav smo primili... Dogodi se. Morali smo više paziti na tom zadnjem prekidu", rekao je Mateo Kovačić za Novu TV.

"Izuzezno bitno, ali bit će teško, oni su jako teški doma. Nama je prioritet bio uzeti tri boda danas, nismo uspjeli, sigurno nas je ovo malo poremetilo, ali mi smo reprezentacija koja se dizala uvijek nakon teških utakmica."

Borna Sosa je jako smireno dodao:

"Žao mi je iskreno, mislim da smo imali kontroluutakmice, izvršavali sve što smo se dogovorili, brzo smo vraćali loptu nazad kad smo ju izgubili, jako mi je žao što je ovako utakmica završila. Bitno da je pristup bio tu, da je ekipa bila dobra, da smo ozbiljni, da želimo što bolje odigrati ove kvalifikacije."

Gol u 93. minuti.

"Apsolutno. Imao sam osjećaj da nam ne mogu zabiti da igramo sutra, a onda primimo gol iz auta, koji jedino možeš primiti od otočkih ekipa. Radije bih da su nas izigrali pa zabili. Nije tragedija prevelika. Uzeli smo bod, mi ćemo se skupiti. Pokušat ćemo u Turskoj prezentirati Hrvatsku kakvu smo ovdje danas. Nadam se da ćemo tamo uspjeti zabiti taj drugi gol, da ćemo pokušati raditi na toj završnici,

Atmosfera na Poljudu....

"Još jednom su pokazali sve što smo pričali... Kada je himna svirala, predivno izgleda, predivno se osjećamo. Svi jedva čekamo igrati ovdje. Mislim da ovdje nikada nismo razočarali što se tiče igre."



Tagovi

Borna SosaMateo Kovačićnogometna reprezentacija WalesaHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti