REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

Osvojio titulu i šokirao izjavom: „Ovo je kao kad si oženjen, imaš djecu, ali upoznaš nevjerojatno lijepu ženu“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.05.24. | 09:41

Atalanta je sinoć osvojila svoj prvi međunarodni naslov....

Kraj savršene Bayerove sezone završio je u Dublinu. Atalanta je s 3-0 svladala njemačkog predstavnika i okitila se prvim međunarodnim trofejem u svojoj pobjedi. Ovo je bio tek drugi trofej Atalante u povijesti, nakon što su prije 61 godinu osvojili Coppu. Junak utakmice bio je Ademola Lookman koji je zabio hattrick, a ova pobjeda je kruna na glavi Gian Piera Gasperinija koji vodi Božicu već osam godina.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, trener Atalante pomalo je šokirao javnost, a posebno navijače Atalante nakon sinoćnje pobjede...

"Večeras slavimo, a sutra ću pričati s predsjednikom i vidjet ćemo što će biti. U čudnoj sam situaciji. Ovo je kao kad si oženjen i imaš djecu, ali upoznaš nevjerojatno lijepu ženu. Možda to i nije najbolji primjer koji sam mogao reći na televiziji", rekao je kroz smijeh iskusni talijanski trener i naslutio da je pred njim 'nemoralna' ponuda nekog od europskih giganta koji su u potrazi za trenerom (Bayern, Barcelona, Juventus, Manchester United...) te da bi ubrzo mogao napustiti Bergamo.

Talijanski mediji spominju kako je 66-godišnjem Talijanu ugovor ponudio Napoli...

Gasperini se, dakako, osvrnuo i na utakmicu i 3-0 pobjedu nad Bayerom.

"Osjećaj je izvanredan, dečki su bili nevjerojatno. Cijela naša predstava bila je prekrasna. U ovakvim utakmicama se ne možeš braniti. Krenulo je dobro od samoga početka. Na kraju smo zaslužili pobjedu. Ovo je veliki uspjeh za sve nas. Na putu do finala izbacili smo velike momčadi. Recimo, Sporting je prvak Portugala, Liverpool se do samoga kraja borio za naslov u Engleskoj, a onda smo pobijedili, prvi u sezoni, prvaka Njemačke Bayer Levekusen. Jako smo sretni".

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Gian Piero GasperiniAtalantaEuropska ligaBayer Leverkusen

Ostale Vijesti