Foto: Action Images
Foto: Action Images

Osim otkupa Bakayoka, Napoli pregovara o dovođenju talijanskog reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.11.20. | 18:37

Napolitanci su ponovno u dobrim odnosima s Chelseajem.

Iako su na ljeto 2018. godine odnosi između Napolija i Chelseaja poprilično deteriorirali, iz razloga što je londonski klub uzeo uz Maurizija Sarrija i veznjaka Jorginha, čini se kako su poput pravih profesionalaca i trgovaca taj dio klubovi ostavili za sobom.

Napolitanci su uspjeli dovesti Tiemouea Bakayoka na posudbu na San Paolo ovog ljeta, iako je bilo izgledno kako će on put Milana. Međutim, svoj obol dao je i trener talijanskog kluba Rino Gattuso te je defenzivni veznjak stigao na jug Čizme.

Sada klubovi pregovaraju o otkupu 26-godišnjeg Francuza, to je minulog vikenda izvjestio Corriere dello Sport, a La Reppublica otkriva kako Bakayoko nije jedini igrač o kojem se pregovara između Aurelija de Laurentiisa i Marine Granovskaije.

Prema njihovim informacijama, Talijani žele dovesti na posudbu talijanskog reprezentativca Emersona Palmierija koji nije u široj slici trenera Franka Lamparda na Stamford Bridgeu. Napoliju treba stabilan lijevi bek, pored ozljedama sklonog Ghoulama, a inicijalni kontakt s "Bluesima" već je ostvaren preko posrednika, tvrdi spomenuti izvor.

Emerson ulazi u najbolje godine karijere, napunio je 26 godina, a u Premiershipu nije odigrao niti minute ove sezone, dok je dobio priliku tek u Liga kupu te 36 minuta sveukupno u Ligi prvaka.

Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura, ali sigurno je kako bi ga londonski velikan dao ispod cijene.



Tagovi

Emerson PalmieriChelseaNapoliPremiershipSerie ALiga prvaka

Ostale Vijesti