Osijek prodaje bivšeg mladog reprezentativca na istok Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.01.20. | 09:18

U mlađim uzrastima hrvatske reprezentacije upisao je 15 utakmica i 13 pogodaka.

Ovaj stasiti napadač ove bi zime trebao otići iz svojeg matičnog kluba, a kao buduća destinacija navodi se rumunjski prvoligaš.

Iako još uvijek nema službene potvrde te se ime kluba drži u strogoj tajnosti, portal Gemanijak vjeruje kako bi riječ trebala biti o Dinamu iz Bukurešta, klubu čije je boje u narednih nekoliko godina branilo podosta Hrvata, a sada tamo igraju Ante Puljić, Filip Mrzljak i Ivan Pešić.

Iako niti jedan od navedenih igrača nije imao veze s Osijekom, „glavni osumnjičeni“ zašto su ova dva kluba u dobrim odnosima je Aljoša Vojnović, legenda osječkog kluba koji je nedavno odlučio prekinuti igračku karijeru, a upravo je za portal Gemanijak dao veliki intervju prije nešto više od mjesec dana:

Za kraj dodajemo kako je kako Dugandžić ima 25 godina, a ovo će mu biti drugi odlazak u inozemstvo budući da je već osjetio čar igranja u talijanskoj Serie C za Ternanu i Materu. Njegova tržišna vrijednost iznosi 150 tisuća eura, a važeći ugovor s Osječanima imao je do ljeta 2022. godine.

U mlađim uzrastima hrvatske reprezentacije upisao je 15 utakmica i 13 pogodaka.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

Zimski prijelazni roktransferiMarko Dugandžić

Ostale Vijesti