Germania
Germania

On bi mogao biti najveći dobitak priprema: „Ove pripreme su mi lakše od prošlogodišnjih"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.06.22. | 20:57

Prošlu sezonu je proveo na posudbi, a danas je zabio protiv HSV-a

Prateći treninge ovih priprema u Austriji dalo se primjetiti da za njega idu u dobrom smjeru. Primjećuje ga i trener Valdas Dambrauskas, a na treninzima se najbolje iskazao kod izvođenja prekida. Danas se na utakmici protiv HSV-a iskazao zgoditkom.

„Utakmica je bila teška nakon napornih priprema. Imali smo jakog protivnika HSV kojem je ovo bila prva utakmica, a nam druga. Noge su malo teške od priprema, ali sve u svemu je bila dobra utakmice“, rekao je Ćubelić i opisao kako je zabio protiv njemačkog velikana.

„Stipe je dao pas iz zadnje linije koji je mislim bio namijenjen za Kalinića, ali Vušković je pustio loptu prema vrataru i ja sam iskoristio tu grešku. Presjekao sam glavom i zabio.“

Otkrio nam je nakon utakmice kako se i snašao s prvom momčadi, a i koliko mu je pomoglo iskustvo posudbe u Dugopolju.

„Mislim da dobro treniram i da sam dobro odradio ove utakmice. Sad ćemo odraditi još jednu pripremnu pa ćemo vidjeti što dalje. Ove pripreme su mi lakše nego prošlogodišnje jer imam sad sezonu seniorskog nogometa iza sebe. Mislim da je uvijek bolje ići u seniorski nogomet nego ostati u juniorskom, znači otići na posudbu je bolje gdje ćeš više igrati. Bolje igrati u nekom nešto lošijem klubu, nego otići u top klub i grijati klupu. Posudbe su zapravo za mlade igrače jako pozitivna stvar. Iza priprema ćemo vidjeti i koji će biti moj status. Dat ću sve od sebe da ostanem tu s prvom momčadi“, zaključio je Ćubelić.


Tagovi

Germanijak u Austriji s HajdukomHajdukIvan Ćubelić

Ostale Vijesti