REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Ole: Ronaldo će definitivno igrati protiv Newcastlea

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.09.21. | 17:01

Trener Crvenih vragova potvrdio je ono čemu su se navijači nadali

Cristiano Ronaldo u senzacionalnom se transferu na kraju ljetnog prijelaznog roka nakon 12 godina vratio u redove Manchester Uniteda. Momčad s Old Trafforda s Portugalcem će zasigurno biti strah i trepet ligaških protivnika, a sad je stigla i vijest kada će povratnik debitirati u crvenom dresu s brojem 7 na leđima.

(1.23) MAN. UTD. (6.5) NEWCASTLE (12)

"Imao je dobru predsezonu s Juventusom, igrao je za reprezentaciju. Imao je dobar tjedan s nama i definitivno će (protiv Newcastlea, op. a.) biti na terenu u nekom trenutku, to je sigurno", rekao je trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

Ronaldo je u 292 nastupa u Manchesteru između 2003. i 2009. zabio 118 golova pa realizirao transfer u Real Madrid za tada najveću odštetu u povijesti nogometa, 94 milijuna eura.

"Naravno, znamo što je sve učinio u svojoj karijeri, ali ovdje dolazi postići još više. U ekipi nemamo njegov set vještina. Nitko zapravo nema, jer je on, ako ne najbolji, jedan od najboljih igrača svijeta".

Trener je odgovorio i na pitanje dokad će veteran s Madeire igrati.

"Imate Ryana Giggsa koji je igrao do 40. Ne bih bio iznenađen ako Cristiano karijeru okonča s isto toliko godina", zaključio je Norvežanin.



Tagovi

Cristiano RonaldoManchester UnitedOle Gunnar SolskjaerPremier ligaNewcastle

Ostale Vijesti