ALEX PANTLING/Action Images
ALEX PANTLING/Action Images

James ne želi prekidati odmor: Odbio je Turke, ali i dalje ne pomišlja o povratku na Goodison

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.09.21. | 12:37

Rafa Benitez ne zna kako riješiti problem s kontroverznim Kolumbijcem.

On bi otišao, ali zapravo ne bi otišao. On bi igrao, ali ne bi baš odmah počeo trenirati. On bi htio biti zvijezda i prva violina momčadi, ali smatra da to ne mora zaslužiti na terenu. On bi sve, a kako sad stvari stoje, dobit će jedno veliko – ništa!

James Rodriguez jedan je od onih igrača za koje se voli reći da 'udaraju loptu drugačije od drugih'. Njegovo znanje je neupitno, ali pristup je. I tu je problem. Naročito kad igrate u fizički najzahtjevnijoj ligi svijeta, engleskoj Premier ligi…

Gdje se James u ovom trenutku nalazi, malo tko zna. Zna se da nije u Liverpoolu, da se ne sprema na nadolazeće utakmice Evertona i da je, pretpostavljamo, potpuno van optimalne fizičke spreme. Lani je pod Ancelottijem pokazao da nije zaboravio igrati nogomet, da je i dalje u stanju biti igrač prevage na terenu kad to želi, ali nakon što je Talijan otišao put kraljevskog kluba, James kao da je digao ruke od Evertona.

Posljednjih dana pisalo se da će vjerojatno put Turske. Tamo prijelazni rok i dalje traje, Turci na taj način pokušavaju privući najveće zvijezde kad im propadne ono čemu su se nadali, ali usprkos tome što su pregovori Istanbul Bašakšehira i Evertona bili itekako ozbiljni kako bi Kolumbijac preselio u tursku metropolu, od toga, izgleda, na kraju neće biti ništa.

Naime, prema onome što javlja Marca, James je odbio mogućnost prelaska u spomenuti turski klub na posudbu. Iako je sam izjavio kako mu se ne sviđa život na Otoku, kako ga smetaju kiše i kako nije navikao na tako niske temperature, on i dalje nije spreman odlučiti što bi dalje u karijeri.

Jer, izgledno je da je njegova otočka avantura završila. Kolumbijac je pokazao manjak poštovanja prema navijačima izjavom da ne zna s kim njegova momčad igra za vikend dok je on na odmoru, a opet, svaku mogućnost transfera odbija.

S Jamesom nikad nije dosadno. Kako na terenu, tako i van njega.


Tagovi

James RodriguezEvertonIstanbulIstanbul Basaksehirturska nogometna ligaPremier liga

Ostale Vijesti