Reuters/Paul Childs
Reuters/Paul Childs

Oduševio je u svojoj prvoj sezoni u Premier ligi, ali sad je pao u drugi plan što planira iskoristiti Atletico

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.12.22. | 08:16

Simeone bi radio stasitog turčina doveo već ove zime, a navodno je predugovor spreman te se samo čeka potpis.

Kad je u ljeto 2018. godine Çağlar Söyüncü stigao u Leicester za 21 milijun eura, mnogi navijači Lisica tom kupovinom nisu bili oduševljeni. Dvije godine je Söyüncü bio član Freiburga (koji tada nije briljirao), ali su njegove kvalitete prepoznali King Power stadion te je on u narednim godinama postao jedan od oslonaca momčadi.

Oduševio je u svojoj prvoj sezoni, igrao standardno i prošle dvije sezone, ali je zato ove godine u potpunosti pao u drugi plan. Samo jedan nastup u Premier ligi upisao je Söyüncü koji time nipošto nije zadovoljan, a činjenicu da želi otići vjerojatno će iskoristiti Atletico Madrid koji je s 26-godišnjak iz Izmira već postigao usmeni dogovor.

Söyüncü bi, prema informacijama koje donose španjolski mediji, već na zimu trebao potpisati predugovor, a hoće li se odmah priključiti novoj momčadi ili će se to dogoditi tek na ljeto odlučit će Leicester.

Ovog ljeta će također kao slobodan igrač Atletico napustiti Felipe, 33-godišnji Brazilac koji je prije tri i pol godine stigao iz Porta za 20 milijuna eura. Söyüncü bi tako u Atletico trebao doći kao njegova zamjena, a Simeone će tako još malo 'nakrcati' svoju momčad obrambenih igračima. Kojih, naročito u nogometu kojeg on prakticira, nikad nema previše…



Tagovi

Caglar SoyuncuLeicesterAtletico Madrid

Ostale Vijesti