Pixsell
Pixsell

Održana Skupština Našeg Hajduka: Na račun Hajduka uplaćen rekordan iznos

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.04.23. | 08:50

Prezentirani su rezultati članstva i projekta Za sva vrimena za 2022. godinu te za prva tri mjeseca ove godine.

Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu u petak je održana redovna skupština Našeg Hajduka, čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prošla godina je bila rekordna po broja članova kojih je Hajduk imao više od 90.000 čime se svrstao u sam svjetski vrh, a ova godina za sada uspješno drži korak s prošlom godinom.

"Prošla godina je srušila sve rekorde, a u ovoj je već u nepuna 4 mjeseca na račun Hajduka uplaćeno 1.129.518 eura, što je 175.061,7 eura više nego u cijeloj protekloj godini. Posebno nas veseli što imamo i 20 % onih koji su po prvi put članovi kluba i vjerujemo da uz dobre rezultate i rad zajedno idemo prema novim rekordima", istaknuo je član Upravnog odbora Miran Sušac.

Oglas

UŽIVO Hajduk - Dinamo


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

I u projektu Za sva vrimena ostvarene su u 2022. godini najbolje brojke ikada, a u istom tempu je nastavljeno i u prva tri mjeseca ove godine.

 "U 2022. godini smo prikupili 6 milijuna kuna donacija te imamo niz od dvije godine u kojima svaki mjesec prikupljamo više od potrebnog mjesečnog iznosa. Također, ponosni smo što se u prošloj godini i četiri mjeseca ove godine projektu pridružilo više od tisuću novih donatora", predstavio je rezultate voditelj projekta Tomislav Mikulić. 

Na samom početku skupštine dodijeljene su i zahvalnice za doprinos u radu Našeg Hajduka.

Zahvalnice je dobila pivovara TAP B koja je donacijama pića podržala splitske akcije učlanjivanja te PS Tehnik koji je donirao uslugu gravure pločica donatora u parku Za sva vrimena. 

Također, u Upravni odbor Našeg Hajduka izabrani su Ivan Rinčić, tajnik Torcide, te član Predsjedništva Torcide Lucas Marin Tomas umjesto dosadašnjih članova Ante Bakalića i Daniela Grbića. 

Važno je i naglasiti kako je Naš Hajduk povećao vlasnički udio u Hajduku koji sada iznosi 30,49 % dionica. To je učinjeno kupnjom 10.000 dionica od tvrtke Kerum d.o.o. u stečaju u travnju 2022. godine te kupnjom 2.000 dionica na javnoj dražbi od ovršenog dužnika Igora Štimca.

Ovo je prva redovna Skupština u 2023. godini, a iduća će se održati na ljeto.



Tagovi

HajdukNaš HajdukUdruga Naš Hajduk

Ostale Vijesti