PIROSCHKA VAN DE WOUW/Action Images
PIROSCHKA VAN DE WOUW/Action Images

Odolio Salmi Hayek: Standardni prvotimac Ajaxa produljio ugovor

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.10.21. | 16:34

Čelični karakter čvrstog veznjaka.

Edson Alvarez formalizirao je svoju vjernost Ajaxu. Meksički reprezentativac produljio je svoj ugovor s Kopljanicima koji sada važi do ljeta 2025. godine. Ovaj 24-godišnjak u Ajax je stigao na ljeto 2019. kada je za njegove usluge Clubu Americi isplaćeno 15 milijuna eura.

Ovaj polivalentni igrač koji može pokrivati pozicije u sredini obrane i veznog reda od početka ove godine postajao je sve standardniji prvotimac, a ove sezone apsolutno je nezamjenjiv u rotaciji Erika ten Haga. Odigrao je maksimalan broj minuta u tri susreta Lige prvaka u kojima je Ajax uknjižio svih devet bodova.

Ovoga ljeta za njegove je usluge bio ozbiljno zainteresiran francuski Rennes, a kod Alvareza je oko transfera osobno lobirala i meksička glumačka superzvijezda Salma Hayek. Njen suprug jer naime predsjednik Grupe artemis koja je 100%-tni vlasnik francuskog prvoligaša.

Da su on i Hayek osobno razgovarali preko telefona potvrdio je sam Alvarez, ali izgleda da mu se u Ajaxu toliko sviđa da je uspio odoliti šarmu holivudske dive, kao što igra njegove momčadi u posjedu odolijeva protivničkom presingu.


Tagovi

Edson AlvarezAjax

Ostale Vijesti