PETER CZIBORRA/Action Images
PETER CZIBORRA/Action Images

Od mržnje je nastala ljubav: Kepa ide na posudbu u kod bivšeg trenera?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.03.22. | 15:31

Talijanski mediji navode da bi se sve trebalo odigrati ovog ljeta.

Prema posljednjim informacijama Corriere dello Sporta, španjolski vratar Kepa ovog bi ljeta mogao napustiti Otok. Naime, za njegovim je uslugama zainteresiran Lazio, a to bi značilo da bi se Kepa i Sarri ponovno ujedinili.

Na golu rimskog velikana ove se sezone izmjenjuju Pepe Reina i Thomas Strakosha, ali obojici ugovorna obveza ističe za svega tri mjeseca pa tako ne iznenađuje da u klubu već sad gledaju neke alternativne opcije. Kepa je surađivao sa Sarrijem, ali poznato je da njihov odnos nije bio dobar nakon što je Kepa u samoj završnici Carabao kupa odbio napustiti teren kako bi se izvršila zamjena.

Sarri je u početku sjedio na klupi, ali nakon što je shvatio da Španjolac odbija izmjenu je naprosto poludio. Njegovo mahanje rukama u nevjerici je postalo viralno, a Kepa na kraju ipak nije postao junak jer u raspucavanju budući da je City bio uspješniji te su osvojili trofej.

Nakon tog nemilog događaja Kepa je bio prebačen na klupu, a sad mu je to postala svakodnevica nakon što je u klub stigao Mendy. Baš zbog manjka minutaže na Stamford Bridgeu bi Kepa bio voljan da se ova posudba realizira, a očigledno je da je ratna sjekira zakopana čim je Sarri dao zeleno svjetlo da se već sad krene pregovarati o njegovom dovođenju na ljeto.

Podsjetimo, Kepa ima tek 27 godina, što za vratara nije puno. Plavci su ga svojevremeno platili 80 milijuna eura, a za reprezentaciju svoje zemlje skupio je 11 nastupa.


Tagovi

Kepa ArrizabalagaMaurizio SarriChelseaLazio

Ostale Vijesti