Od C.Ronalda do Dybale - ovo je 8 najvećih razočarenja ove sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.09.16. | 14:18

Ovi igrači ne pružaju ono što smo lani dobili od njih.

Početni dio sezone je za nama. Odigrano je nekoliko kola pa je tako došlo vrijeme da se svode prve računice. Tako je nogometni portal Squawka izdvojio osam igrača koji ove sezone igraju dosta lošije u odnosu na razdoblje prije godinu dana.

Riyad Mahrez (Leicester)

Prošle godine je izabran za najboljeg igrača Premiershipa i bio je jedan od najzaslužnijih za povijesno osvajanje naslova prvaka Engleske od strane Leicestera. Na otvaranju lanjske sezone u šest utakmica je postigao pet golova i imao dvije asistencije, a u ove godine je na po jednom golu i asistenciji. Uz to ima i tek 33% osvojenih dvoboja s protivnicima.

Angel Di Maria (PSG)

Argentinac se lani u Parizu preporodio nakon loše epizode u Manchester Unitedu. Bio je jedan od najboljih igrača PSG-a, u prosjeku je postizao gol na svakoj trećoj utakmici, ali ove godine nije u takvoj formi. Di Maria do sada nije upisao niti jedan gol, a i učinak na terenu mu je ispod očekivanja.

Mark Noble (West Ham)

Kapetan West Hama je jučer kritizirao obranu svoje momčadi, ali bi se i on mogao zamisliti što se tiče igara u novoj sezoni. Pao je u oba pravca igre – nije uputio niti jedan udarac u okvir vrata, a osvojio je tek 5 od 16 duela.

N'Golo Kante (Chelsea)

Trebao je biti veliko pojačanje Chelseaja, ali je Kante daleko od forme koju je lani imao u dresu 'Lisica'. Nakon poraza od Arsenala upravo je francuski reprezentativac dobio najviše kritika, a pedantni statističari su izračunali kako je on ove sezone osvojio tek 35% dvoboja s protivničkim igračima.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Ovo je možda i najgori start portugalske zvijezde od kada je on u Madridu. U tri utakmice je postigao tek jedan gol, a prošle godine je prije listopada već imao pet prvenstvenih golova na svojem kontu.

Julian Brandt (Bayer)

Prošlu sezonu je Brandt okončao s četiri gola u pet utakmica. U ovoj se još nije upisao u listu strijelaca.

Stephan El Shaarawy (Roma)

Izgledalo je kao da je El Shaarawy spasio karijeru odlaskom u Romu, ali nekadašnje talijansko čudo od djeteta nije tako uspješan u novoj sezoni kao što je to bio lani. Tek se jednom upisao u listu strijelaca, a istaknimo i kako je osvojio tek 25% dvoboja s protivničkim igračima.

Paulo Dybala (Juventus)

Za jednog golgetera poput njega dovoljno je poražavajući podatak da je više od 500 minuta bez postignutog gola. Dalje od toga ne trebamo ići.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Paulo DybalaStephan El ShaarawyJulian BrandtCristiano RonaldoN'Golo KanteMark NobleAngel Di MariaRiyad Mahrez

Ostale Vijesti