hajduk.hr
hajduk.hr

Novi trener Hajduka okupio igrače i započeo pripreme za novu sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.06.21. | 11:24

Utorak se Hajdukovim treninzima priključuje napadač, koji je prošlu sezonu proveo u Turskoj.

U Bijelom salonu na Poljudu trener Jens Gustafsson zajedno sa svojim pomoćnicima okupio je Hajdukove igrače na početku priprema za novu sezonu. Prije samog početka priprema igračima su se obratili predsjednik Uprave Lukša Jakobušić te sportski direktor Mindaugas Nikoličius, a zatim i glavni trener.  

Prvom okupljanju prisustvovalo je 30 igrača:

Kristian Dimitrov, Alexander Kačaniklić, Stefan Simić, Marko Livaja, Dimitrios Diamantakos, Marin Jakoliš, Josip Elez, Jani AtanasovJairo, Dino Skorup, Stanko Jurić, Luka Škaričić, Stipe Biuk, Karlo Sentić, Ivan Dolček, Toni Silić, David Čolina, Ivan Perić, Mario Vušković, Josip Posavec, Emir Sahiti, Ivan Ćubelić, Marin Ljubičić, Tonio Teklić, Mark Bushaj, Mario Čuić, Tino Blaž Lauš, Madžid Šošić, Ivan Čalušić, Ivan Šarić

Samuel Eduok momčadi će se priključiti u utorak, a naknadno se očekuje i dolazak Lumbardha Dellove

Bijeli odrađuju prvi trening na pomoćnom terenu Poljuda budući da se na glavnom terenu odvijaju radovi na promjeni travnjaka. Kraj tjedna Bijeli će dočekati na jugu Hrvatske, gdje će odigrati prijateljski susret u Grudi, a potom se početkom idućeg tjedna vraćaju u Split. No, tek na jedan dan jer već utorak polaze za Sloveniju gdje će odigrati četiri pripremna dvoboja tijekom dvotjednog boravka u Zreču.


Tagovi

HajdukSamuel Emem Eduok

Ostale Vijesti