DAVID W CERNY/Action Imageas
DAVID W CERNY/Action Imageas

Germania daje najveće tečajeve: Škotska 3.00, Stabaek 2.45, KR Reykjavik 1.60

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.06.21. | 10:40

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Za početak novog tjedna Germania Sport kladionica pripremila je nove sjajne poklone te je ponovno odlučila nagraditi najvjernije igrače s najvećim tečajevima na tržištu, koji na stižu s Eura, Norveške i Islanda. Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu!

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

ŠKOTSKA – ČEŠKA (15:00) JEDINICA 3.00

Ključna utakmica za obje reprezentacije, ali i od velikog značenja za Hrvatsku. Reprezentacija koja izgubi naći će se u dosta teškoj situaciji jer će se morati izvlačiti protiv dvije najjače reprezentacije grupe. Dvoboj se igra na Hampden Parku, a ove dvije ekipe susrele su se i u zadnjoj Ligi nacija. Škoti su slavili s 1:0 u Glasgowu i 2:1 u Olomoucu, a da tradicionalno ne leže Škotima dokaz je i pobjeda u prijateljskom dvoboju u Pragu, te su Škoti sad na tri pobjede zaredom nad Česima. Germania Sport za nastavak tradicije garantira najbolji tečaj na tržištu.

STABAEK – TROMSO (19:00) JEDINICA 2.45

Norveško prvenstvo je stiglo do 7. kola u kojem se susreću Sttabaek i Tromso. Domaćin je tek odigrao četiri kola, a u prva tri je upisao dva remija i pobjedu, no u četvrtom su posrnuli kod favoriziranog Rosenborga te su trenutno na 10. mjestu. Tromso je odigrao svih šest kola u kojima je upisao tek jednu pobjedu i dva remija te je trenutno na 14. mjestu. Stabaek bi se s pobjedama u zaostalim susretima priključio vrhu, a berbu bi mogao započeti već danas.

LEIKNIR – KR REYKJAVIK (21:15) DVOJKA 1.60

Islanđani kao i svi sjevernjaci započinju sa svojom sezonom kad ostatak Europe odlazi na odmor. No, zbog toga su nam još draži jer nam krate vrijeme u ljetnim mjesecima. Danas favorizirani KR Reykjavik gostuje kod novopečenog prvoligaša Leiknira. Gosti su trenutno peta momčad tamošnjeg prvenstva, međutim samo su loše ušli u sezonu te se očekuje njihov rast prema vrhu ljestvice gdje i pripadaju. Domaćini su novi u ligi te je njihov primaran cilj izboriti ostanak pa će u svakoj utakmici grist kako bi došli do nekog boda. Međutim, KR Reykjavik je ipak za njih prevelik zalogaj.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.


Tagovi

Germania daje najveće tečajevekladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti