STU FORSTER/Action Images
STU FORSTER/Action Images

Novi premierligaš poslao ponudu za Vlašića, CSKA glatko odbio

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.07.21. | 10:48

Svakim danom novi klub.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić u ovom trenutku je najtraženija hrvatska „roba“ na tržištu. Svakim danom pojavljuju se novi klubovi koji su zainteresirani za njegovim uslugama. Vlašić je još na proljeće izjavio kako je došlo vrijeme da napusti CSKA te gotovo sigurno ovo ljeto završava rusku avanturu.

Nikolu se prethodnih dana povezivalo s Milanom, koji je opasno zagrizao, ali Rossoneri bi Vlašića posudili s pravom otkupa, što ne odgovara Rusima koji žele blizu 30 milijuna eura sad i odmah. Talijani su tvrdi pregovarači pa su cijelu priču stavili malo na hlađenje te će na taj način pokušati dodatno sniziti cijenu, odnosno odvesti priču na svoj mlin. Riskantan potez Talijana.

U utrku za hrvatskim reprezentativcem sad se uključio i novi član engleske Premier lige Brentford, koji je čak i krenuo konkretno pa je umjesto uobičajenog slanja upita odmah krenuli što bi se reklo „u glavu“. Međutim, njihova prva ponuda od 15 milijuna samo je nasmijala čelne ljude ruskog kluba, koji su je naravno bez razmišljanja odbili. Ne znamo da li su Englezi pokušali loviti u mutnom ili je ovo samo početak cjenjkanja, ali uskoro ćemo saznati.

Ne zaboravimo kako Vlašića žele i u Betisu, a i sam je jednom kako mu je Španjolska liga najdraža te da bi se volio okušati u La Ligi, no nekako smo mišljenja da je trenutno najbliži Serie A.


Tagovi

Nikola VlašićBrentfordtransferiMilanBetis

Ostale Vijesti