Novi Kloppov ratnik - Liverpool dovodi napadača koji je posvađao Rusiju

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.11.16. | 10:48

Liverpool se nalazi na prvom mjestu engleskog prvenstva, a Jürgen Klopp već gleda prema novim pojačanjima.

Njemački stručnjak prije svega želi pojačati napadačku liniju u kojoj ne može računati na ozlijeđenog Dannyja Ingsa, koji će propustiti cijelu sezonu, a dodatni problem Liverpoolu stvara činjenica da će Sadio Mane izbivati praktično cijeli siječanj zbog nastupa za Senegal na Afričkom kupu nacija.

Stoga je Klopp od čelnika Liverpoola zatražio dodatna pojačanja, a Guardian ističe kako je prvi na meti Sardar Azmoun. Ovaj 21-godišnji iranski reprezentativac član je ruskog Rostova u koji je došao u kontroverznom transferu ovog ljeta. Naime, Azmoun je još prije 3 godine iz Irana došao u Rubin Kazan, a oni su ga u veljači 2015. posudili Rostovu. No, nakon isteka posudbe, Rostov je zadržao igrača te platio 2,3 milijuna eura Kazanu na ime klauzule koju su u Kazanu osporavali, tvrdeći da je nikad nisu uglavili u ugovor s Rostovom. Ruski nogometni savez je presudio u korist Rostova te je Azmoun ostao u tom klubu, a već ove zime bi se mogao preseliti na engleske travnjake.

Njegova procijenjena vrijednost prema Transfermarktu je 7 milijuna eura, a navodno je Liverpool spreman platiti i 10 milijuna…

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sardar Azmounprijelazni rok

Ostale Vijesti