Nova propovijed Lovrena: „Preklinjem vas, razmislite o svojim postupcima“ (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.06.20. | 21:32

Dejan Lovren ima novu poruku za svoje pratitelje.

Dejan Lovren u zadnje je vrijeme podigao dosta prašine nenogometnim istupima.

Vjerojatno je najistaknutiji propagator Anti-vax pokreta, čiji su pripadnici skeptični prema obaveznom cijepljenju te smatraju kako ona kriju opasnosti od ozbiljnih posljediva i nuspojava.

Danas je objavio video na Instagramu u kojem poziva na ekološku svijest.

 

 

Otišao je na trčanje na plaži te naletio na skupinu smeća od ambalaže, stakla i ostalih stvari kojima svakako tamo nije mjesto.

Bilo kako bilo, naš proslavljeni stoper, srebrni Vatreni i osvajač Lige prvaka koristi svoj ugled i javni status kako bi ukazao na pojave koje smatra pogrešnim i neispravne tekovine današnjeg društva.

“Došao sam na slobodan dan na plažu, i nešto sam primjetio. Neću ovaj put šutjeti. Pogledajte. Što je ovo? Ovo je smeće. Boce, plastika, svašta nešto. Ne mogu to prihvatiti. Nemoguće je pokušati razumjeti ljude koji ostavljaju to na plaži. Zabavljaš se s prijateljima na plaži i onda to samo tako ostaviš. Preuzmite odgovornost, moramo se probuditi. Neke stvari nemaju smisla i moramo poraditi na sebi i na okolišu. Nije samo o nama, već i o životinjama, mojoj djeci. Što ako netko stane na to i poreže se? Uozbiljimo se. Preklinjem vas, razmislite o svojim odlukama.”, rekao je.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Dejan LovrenLiverpoolRusija 2018koronavirus

Ostale Vijesti