REUTERS/David Klein
REUTERS/David Klein

Nova desetka Liverpoola: “Messi će biti najveći svih vremena – zauvijek!”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.09.23. | 16:50

Iako je njegov otac igrao s Maradonom, sjajni veznjak nije predugo razmišljao kad je upitan tko je za njega ‘GOAT’…

Nogometaše Liverpoola ovog četvrtka očekuje utakmica u Europskoj ligi protiv LASK-a u Linzu. Kloppova momčad, koja na početku nove sezone igra po prinicipu toplo-hladno, je veliki favorit u prvom kolu Europske lige te bi sve osim uvjerljivog slavlja Redsa bilo iznaneđenje. No, tko zna, možda im planove poremeti Marin Ljubičić od kojeg u LASK-u imaju velika očekivanja i koji je u prošlom kolu bio strijelac u slavlju u domaćem prvenstvu na gostovanju kod Austrije Klagenfurt (3-1).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za utakmicu protiv LASK-a Klopp ne može računati na Trenta Alexandrea-Arnolda te Thiaga, a iako Englezi nikada nisu ‘pretjerano ozbiljno’ shvaćali europska natjecanja izuzev Lige prvaka, očekuje se da će današnju utakmicu započeti i ovoljetno pojačanje Alexis Mac Allister. Argentinac je nakon sjajne sezone u dresu Brightona preselio na Anfield u transferu vrijednom 42 milijuna eura, ali u prvih pet utakmica u dresu novog kluba još uvijek nije imao konkretnog učinka. Možda se to promijeni baš u Austriji.

No, uoči same utakmice, Mac Allister je razgovarao s novinarima Goala gdje je, uz, naravno, Liverpool, jedna od tema (odnosno glavna tema) bio Lionel Messi.

“Vidite, ja sam crvenkast, a kad sam znao da ćemo se upoznati, bio sam još crveniji. Ali, vjerujte, on je stvarno dobar dečko. Pogotovo kad ga malo bolje upoznate.”

Zanimljivo, Alexisov otac Carlos je nekoć davno bio suigrač s velikim Diegom Armandom Maradonom, ali 24-godišnjak nimalo ne dvoji tko je najveći svih vremena.

“Za mene Messi. Dobro, nisam imao prilike gledati Maradonu uživo, ali za mene je Leo ‘Goat’ te će ostati najveći svih vremena zauvijek.”

Alexis je ovog ljeta napravio veliki iskorak u karijeri, a prošla sezona za njega je bila kao ostvarenje snova. Prvo je postao prvak svijeta, a onda je šest mjeseci kasnije zgotovio transfer u jedan od najvećih klubova na svijetu. Nije loše, složit ćete se…

“Znam što novi trener želi i traži od mene. Jedan je od najboljih na svijetu u svojem poslu, stvarno uživam raditi s njim i radujem se što smo tek na početku”, rekao je novi vlasnik Liverpoolovog dresa s brojem 10 o treneru Jürgenu Kloppu.

“Doći u Liverpool bilo je ostvarenje snova. Sjajan stadion, velika povijest, izvrsni navijači… Privilegija je braniti boje ovog kluba.” (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Alexis Mac AllisterLiverpoolLionel Messi

Ostale Vijesti