Nogometaš Chelseaja tražen zbog silovanja u Kanadi!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.10.15. | 20:58

Ozbiljne optužbe na račun velike nade...

Velika nada Chelseaja, Brazilac Lucas Piazon, nalazi se na potjernici kanadske policije koja istražuje mogući seksualni napad kojeg je mladi veznjak počinio u srpnju ove godine.

Piazon (21) i njegov zemljak Andrey da Silva Ventura (22), inače vratar Botafoga, osumnjičeni su da su natjerali 21-godišnju djevojku na "prisilan seksualni odnos" nakon što su je upoznali u jednom noćnom klubu u Torontu. 

Policija sumnja da su njih dvojica na kraju večeri završili u kući jedne od djevojaka koje su upoznali prilikom izlaska. Tamo se navodno i dogodio incident. Piazon i Andrey su u to vrijeme bili u Kanadi, gdje je reprezentacija Brazila nastupala na Panameričkim igrama.

Napad se navodno dogodio u subotu 25. srpnja, istog dana kada je Piazon u utakmici za broncu ušao s klupe i postigao pobjedonosni gol za Brazil protiv Paname. U priopćenju koje je danas izdala policija Toronta navodi se i da će spomenuti nogometaši morati biti izručeni državi Kanadi kako bi se suočili s optužbama.

Glasnogovornik Chelseaja kratko je poručio da su u klubu svjesni optužbi na račun Piazona, ali da u ovom trenutku ne žele ništa komentirati.

Inače, Lucas Piazon je na Stamford Bridge stigao kao velika brazilska nada, u ljeto 2011. iz Sao Paula za oko 7.000.000 eura. Tog ljeta Plavci su pobijedili Juventus u utrci za njegovim potpisom, ali je od dolaska u London samo jednom nastupio za Chelsea. Vrijeme je provodio na posudbama, redom u Mainzu, Vitesseu i Eintrachtu iz Frankfurta. Trenutačno je posuđen engleskom drugoligašu Readingu, za kojeg je ove sezone zabio dva gola u sedam nastupa.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Lucas PiazonChelsea

Ostale Vijesti