Sanjin Strukić/PIXSELL
Sanjin Strukić/PIXSELL

No, thank you: Menalo odbio ponudu iz MLS-a, ostaje u Dinamu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.04.22. | 15:24

Reprezentativac BiH je prema informacijama s kojima raspolaže SportSport.ba odbio ponudu iz SAD-a.

Ljeto nije ni počelo, a mi smo već ušli u ritam najava onoga što nas čeka ovoga ljeta na Mercatu. Dok se strani agenti bave velikim zvijezdama, iz susjedne nam BiH stiže zanimljiva vijest o interesu neimenovanog kluba iz MLS-a za Dinamovog krilnog napadača Luku Menala.

Kako je prenio portal SporSport.ba , Dinamo je odbio ponudu iz Amerike, a odbijenicu je dao i sam Menalo, pa će tako Dinamo mirno dočekati kraj sezone uz svog talentiranog 25-godišnjaka čije dobre igre su evo vidimo došle i do SAD-a.

Podsjetimo, Dinamo i Menalo su ugovorom vezani sve do 2026. godine, no sve se čini da će Menalo, koji je očito na radaru “preko bare”, ovog ljeta dobiti još ponuda, samo je pitanje hoće li oni zadovoljiti apetite maksimirske uprave i samog igrača.

Trenutna vrijednost bosanskohercegovačkog reprezentativca je dva milijuna eura, zabilježio je blagi pad od prosinca prošle godine. Luka je inače odigrao ukunpo deset utakmica za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i postigao dva gola. Što se tiče učinka u plavom dresu, ove sezone je upisao 33 nastupa preko svih natjecanja, zabio je pet pogodaka i tome dodao tri asistencije.

 



Tagovi

Luka MenaloDinamo ZagrebMLS

Ostale Vijesti