Ništa od savršenog domaćeg učinka Redsa, hrabri Burnley otkinuo bod na Anfieldu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.07.20. | 18:14

Gosti su pred kraj utakmice pogodili gredu i bili nadomak senzacije.

Bila je to jedna jako zanimljiva utakmica u kojoj su gosti pokazali kako su itekako opasna momčad te su pred sam kraj utakmice imali priliku doći do sva tri boda.

Domaćin je poveo pogotkom Robertsona koji je lijepim trzajem i udarcem glavom matirao ponajboljeg vratara lige Nicka Popea nakon što ga je prekrasnom loptom pronašao Fabinho.

U nastavku utakmice gosti su poravnali rezultat preko Rodrigueza, a nakon pregleda snimke Coote je ustanovio kako je sve regularno pa je tako Brazilac Alisson ostao bez „clean sheeta“.

Do kraja utakmice domaćin je bacio sve karte u napad, ali prvu veliku priliku imali su gosti. Igrala se 88. minuta, a Johann Gudmundsson uzdrmao je gredu te su Redsi u ovoj situaciji imali jako puno sreće.

Neposredno prije posljednjeg sučevog zvižduka, Salah je u 93. bio potpuno usamljen u gostujućem 16-ercu, ali njegov udarac brani fantastični Pope.

S ovim remijem Liverpool neće sezonu okončati sa savršenim učinkom na domaćem terenu pa tako sada njihov omjer na Anfieldu ove sezone kaže da na njemu imaju 17 pobjeda i jedan remi.

S druge strane, s ovim remijem Burnley je stigao do devetog mjesta, a tamo ih može prestići samo Tottenham koji sutra na domaćem terenu igra gradski derbi protiv Arsenala.

(foto: PHIL NOBLE - Action Images)

 


Tagovi

Jay RodriguezAndrew RobertsonLiverpoolBurnley

Ostale Vijesti