Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Nikola Moro o Hajduku: “Drago mi je zbog poruka dobrodošlice, ali ostajem u Moskvi do kraja sezone”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.03.22. | 21:34

Hrvatski nogometni reprezentativac dao je intervju Novoj TV u Dohi

Nogometni profesionalci u Rusiji i Ukrajini zbog Putinove invazije mogu do 7. travnja promijeniti klubove, odnosno suspendirati svoje postojeće ugovore s klubovima iz tih zemalja do kraja sezone. Tako je prošli tjedan povremeni hrvatski reprezenativac Filip Uremović otišao u engleski Championship, Sheffield Wednesday. Zasad se ne zna kao će Dejan Lovren, spominuje se zagrebački Dinamo, a bivši nogometaš Modrih Nikola Moro otkrio je novinaru Nove TV Milanu Stjelji u Dohi hoće li doći u Hajduk, klub svoje mladosti, za koji ne krije da navija. Pristalice Bijelih bi to htjele, već sanjaju veznu liniju Moro, Grgić, Krovinović.

"Priča se i meni je prije svega drago što su mi ljudi iskazali dobrodošlicu i što mi šalju poruke, ali iz poštovanja prema njima moram stati na kraj i reći da u tome nema istine. Iz poštovanja prema mom klubu s kojim imam ugovor još tri i pol godine i ljudima kojima sam obećao da ću ostati do kraja sezone, s obzirom na ovu situaciju koja se događa s Rusijom, ostajem do kraja sezone u Moskvi. To je tako sad, tako će biti do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti", istaknuo je 24-godišnji Solinjanin za Dnevnik Nove TV.

Imate dobru situaciju u Dinamo Moskvi, standardni ste prvotimac i borite se za naslov prvaka koji klub nije osvojio od 1976. godine, pitao ga je Stjelja.

"Da, imam dobar status u klubu, igrao sam sve utakmice od početka. Imamo dobru sezonu iza sebe, borimo se za naslov prvaka, to je tako, a vidjet ćemo kako će biti."

Koliko vam znači biti na treninzima s Modrićem, Kovačićem, pa i Brozovićem, bez obzira što je on sad ozlijeđen?

"Ovo je već drugi put, svakako je velika privilegija gledati ih kako treniraju i što rade i kako rade. Nadam se da ću još biti tu s njima i učiti, kroz svo vrijeme želim se dokazati na treningu i na utakmici i svakako je čast i privilegija biti s njima", poručio je veznjak moskovskog Dinama.

Cijeli intervju Nikole More Milanu Stjelji s Nove TV pogledajte OVDJE.


Tagovi

Nikola MoroDinamo MoskvaHajdukHrvatska nogometna reprezentacijaDoha

Ostale Vijesti