Nevjerojatne vijesti iz Maksimira: Zoran Mamić odlazi iz Dinama?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 08:48

Vjerujemo kako bi omjer zadovoljnih i nezadovoljnih bio 50:50

Nije nikakva novost da je Mamić iznimno cijenjen trener koji je osim u Dinamu radio velike stvari i na Bliskom istoku, a kako sada stvari stoje mogao bi svoj CV podebljati činjenicom da će voditi i jedan klub s Crnog kontinenta.

Al-Ahly je najuspješniji afrički klub, ali posljednjih godina ipak nisu na razini na koju su navikli pa su tako posljednju Afričku ligu prvaka osvojili 2013. godine.

Prema pisanju Sportskih novosti, egipatski je klub bio zainteresiran za mlađim od dvojice braće Mamić, ali su se navodno od potencijalnog transfera odustali nakon saznanja da braća Mamić čekaju drugu rundu suđenja povodom Uskokove optužnice za udruživanje u zločinački pothvat i izvlačenje te pronevjeru oko 200 milijuna kuna.

Govori se o tome kako su mu u Egiptu bili spremni ponuditi i 1,5 milijuna eura kao godišnju plaću, ali ovaj posao će zasada ipak malo pričekati.

U državi piramida ovaj su posao stavili na čekanje, te se iz cijele priče nisu potpuno povukli, a treba vidjeti kako će na sve reagirati i Zoran Mamić, koji se od posljednjeg dolaska u Dinamo jako malo pojavljuje u medijima te je izrazito samozatajan kada je potrebna neka izjava.

Hoće li se ovaj transfer ostvariti pokazati će vrijeme, ali jedno je sigurno – gdje ima dima, ima i vatre.

(foto:pixsell)

 


Tagovi

USKOKZdravko Mamićegipatska nogometna reprezentacijaAl-AhlDinamo ZagrebZoran Mamić

Ostale Vijesti