null
null

Nesuđeni drugoligaš doveo 75-godišnjaka koji je promijenio 14 klubova u sedam zemalja

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.09.20. | 09:24

Veći dio igračke, baš kao i trenerske, karijere proveo je u Švicarskoj, a zanimljivo je kako je vodio Asante Kotoko iz Gane.

75-godišnjak će na klupi zamijeniti Zorana Buinaca koji je nedavno dobio otkaz, a takvoj odluci klupskih čelnika kumovao je slabiji ulazak u sezonu te činjenica da Mladost u dvomeču s Opatijom nije uspjela izboriti ulazak u 2.HNL.

Ipak, poraz od Opatije ne čini se kao nešto pretjerano čudno budući da su oni sada na drugom mjestu 2.HNL, što dovoljno samo po sebi govori o tome koliko kvalitetan kadar Zoran Bogolin ima na raspolaganju.

Novi trener Mladosti je veći dio svoje igračke i trenerske karijere proveo u Švicarskoj, a zanimljivo je kako je u jednom periodu svoje karijere radio i na afričkom kontinentu. Bio je glavni trener ganskog prvoligaša Asante Kotokom, kluba koji je u svojoj povijesti čak 24 puta osvojio naslov prvaka Gane, a u dva navrata osvojena je i afrička Liga prvaka.


TestTest

















„U posljednje tri godine stalno sam gledao utakmice sisačkih klubova i Mladosti. Tako sam došao u kontakt s petrinjskim klubom“, rekao je u razgovoru za sportnews.hr iskusni trener.

„Prvo moram snimiti situaciju, a onda se njoj prilagoditi“, kratko je zaključio.

Valja naglasiti za kraj kako je Mladost pregovarala i s Milivojem Bračunom, ali u konačnici ipak nije pronađen zajednički jezik.




(foto: Josip Regovic/PIXSELL)

 


Tagovi

Mladost3. HNL

Ostale Vijesti