Nesuđena Dinamova devetka karijeru natavlja u Italiji

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.10.19. | 08:57

Potpisao je za klub iz treće lige.

Bivši dinamovac i hrvatski reprezentativac u mlađim kategorijama prošli mjesec je raskinuo ugovor s Catanijom te će karijeru nastaviti u talijanskom trećeligašu Reggiani

„Brod“ je redove hrvatskog prvaka napustio slično kao njegov nekadašnji suigrač Robert Murić nakon razlaza sa Zdravkom Mamićem, ali nije se usrećio bijegom.

Igrao je dobro za mlađe kategorije Club Bruggea koji ga je slao na posudbe u Royal Antwerp i Roeselare, ali do seniorske momčadi koju vodi Ivan Leko nije uspio doći. I zbog toga je za 100 tisuća eura otišao u Cataniju, ali i taj klub napustio je nakon samo godinu i pol dana.

U Serie C i talijanskom Kupu odigrao je ukupno 22 utakmice, zabio jedan gol i asistirao za još dva. Sve skupa vrlo tanak učinak, a nakon što je u kolovozu zabilježio kup nastup, 2, rujna je Catania raskinula ugovor s Brodićem.

On je od tada u potrazi za novim klubom, a prema informacijama Germanijaka, bio je ponuđen Rijeci. Odlučio je ipak ostati u inozemstvu suprotno primjeru svog bivšeg kolege Roberta Murića koji se spasio tek povratkom u HNL.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Fran BrodićReggianaSerie CSerie ANogometnogometni transferi

Ostale Vijesti