foto: Action Images
foto: Action Images

Nepotizam u Realu: Napustio klub radi sukoba sa Zidaneovim sinom

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.11.20. | 21:27

Ni med cvetjem ni pravice.

Sergio Reguilon odličan je bek koji je ujedno imao odličnu sezonu sa Sevillom.

S Andalužanima je osvojio Europsku ligu te izborio nastup u Ligi prvaka za ovu sezonu, no kako se radi o posuđenom igraču Reala, on se vratio u Madrid.

No tamo nije ostao već je odmah pakirao kofere za London budući da je za 3o milijuna eura prodat Tottenhamu. Kako to da Real nije bar razmislio da zadrži odličnog 23-godišnjaka, pogotovo jer se Marcelu, koji već godinama okupira referentnu poziciju u klubu, godinama bliži svom igračkom kraju, što se u konačnici primjeti i u njegovim izvedbama?

Odgovor je jednostavan, radi sukoba sa Lucom Zidaneom, sinom glavnog trenera i klupske legende Zinedinea Zidanea, javlja El Confidencial. Zidane je jedno vrijeme trenirao Real Madrid Castillu u isto vrijeme kad je tamo bio njegov sin na poziciji stopera i Reguilon. Došlo je do kavge i za Reguilona, barem u datom trenutku, nije bilo mjesta.

U medije plasiran argument za prodaju je i taj da je sad prvi favorti za poziciju lijevog bočnog Ferland Mendy, no ne bi dali ruku u vatru da je u pitanju bolji igrač. Štoviše, zanimljiva je činjenica da je Real pri prodaji Reguilona u Tottenham inzistirao na povratnog klauzuli od 45 milijuna koju bi, vjeruje se, Kraljevski klub možda htio aktivirati kad/ako Zidaneov utjecaj u klubu iščezne. Točnije, ode sa mjesta trenera.


Tagovi

Luca ZidaneZinedine ZidaneSergio ReguilonReal MadridTottenham

Ostale Vijesti