Action Images
Action Images

Nemoćni Inter ponovno položio oružje pred Realom: Je li blizu kraj Conteu na klupi?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.11.20. | 22:58

Crno-plavi djelovali su bezvoljno, beskrvno, ispuhano.

Inter je u četvrtom kolu grupe B izgubio 0:2 od Real Madrida i tako sa dva boda ostao zadnji na ljestvici. Momčad Antonija Contea djelovala je dosta nemoćno i pitanje je koliko će klupski šefovi još dugo držati bivšeg talijanskog izbornika na mjestu glavnog trenera.

Poveli su gosti u šestoj minuti s bijele točke. S lijeve strane je Hazard dao u sredinu za Kroosa, on podvalio Nachu, koji je ušao u kazneni prostor, a po nozi ga je zakačio Barella. Mora se priznati opravdano dosuđena najstroža kazna. Eden Hazard, koji polako ali sigurno izlazi iz igračke krize, realizirao je jedanaesterac poluvisokim i preciznim udarcem. Handanović je bio nemoćan i to je 0:1.

Gol možete vidjeti ovdje.

U 13. minuti skoro već 0:2. Modrić je dao desno loptu malo van šesnaesterca za Nacha, on opalio iskosa s nekih 19-20 metara, a lopta je odsjela na vratnici. Handanović je ostao ukopan kao da lopta ide debelo van okvira gola, dosta čudna reakcija je to bila.

Romelu Lukaku je u 26. minuti pucao iz slobodnog udarca nadomak šesnaesterca. Lopta je otišla preko živog zida, ali i preko gola Courtoisa.

U 33. minuti crveni karton za Artura Vidala. Lautaro Martinez je pao u kaznenom prostoru. Anthony Taylor je odmahnuo odmah rukom, no činilo se kako tu ima materijala za najstrožu kaznu. Međutim Arturo Vidal je dobio dva žuta kartona radi prigovora u razmaku od samo pola minute, i morao je van igre nakon samo 33 minute.

Drugo poluvrijeme je započeo Ivan Perišić, unio nešto živosti u igru Intera, no večeras nije bilo pomoći za domaćina.

Da je tome tako, potvrdu smo dobili u 59. minuti kad za 0:2 pogađa Realov joker s klupe, Brazilac Rodrygo, baš kao u prethodnoj utakmici. Modrić je dao desno za Tonija Kroosa, on podvalio loptu u prazan prostor u kojeg je odlično utrčao Lucas Vasquez. On pak neometano odlično nabacuje visoko na drugu vratnicu, a tamo nečuvan zakucava u mrežu za dvostruko vodstvo. Handanović je ponovno bio nemoćan.

Gol možete pogledati ovdje.

U 69. i 79 minuti Lucas Vasquez i Eden Hazard su imali dobre situacije, no nisu uspjelo postići treći pogodak. Umjesto toga, skoro je Perišić pogodio u 82. minuti. Ivan je pucao iz svoje tipične akcije s lijeva, no Courtois je obranio njegov udarac. Realovci su nasrnuli na zadnju liniju Intera u potrazi za greškom, no domaćoini su se izvukli i kreirali kontru koja je rezultirala Sanchezovim pasom za hrvatskog reprezentativca. Na nesreću Intera, belgijski vratar je odličnim refleksom spasio mrežu.

Nakon dvije minute sudačke nadoknade sviran je kraj utakmice, a ona je označila još jedno razočaranje za Inter. Real je sad stigao na drugo mjesto sa sedam bodova, tek jedan iza prve Borussije M'gladbach. Šahtar je treći s četiri, dok je Inter posljednji s dva.


Tagovi

Real MadridInterLiga prvakaNachoRodrygo

Ostale Vijesti