Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Nekadašnji trener Stuttgarta želi otpisanog hajdukovca na Cipru

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.05.21. | 10:14

Veznjak ima konkretnu ponudu Apollona iz Limassola

Dan prije zadnjeg kola HNL-a veznjak Bassel Jradi i Hajduk raskinuli su sporazumno ugovor mjesec dana prije isteka. Libanonac i 'bili' još na zimu se nisu uspjeli dogovoriti oko novog ugovora pa je prebačen u drugu momčad u paketu s tadašnjim kapetanom Mijom Caktašem. Na Poljud je stigao u ljeto 2018. godine, a želja za dolazak u Split rodila se još par godina ranije kada se s Hajdukom susreo u 3. pretkolu Europske lige igrajući tada za norveški Stromsgodset.

Navijači će ga najviše pamtiti po pobjedničkom golu Dinamu na Poljudu za 1:0 kada je Hajduk posljednji put slavio na svom stadionu u derbiju.

Prije nekoliko dana se u medijima pojavila informacijama o zainteresiranom klubu iz Indonezije za njegove usluge, ali bivši veznjak Hajduka je odlučnu opovrgnuo mogućnost odlaska tamo. Naime, indonezijski klub Persib se spominjao kao zainteresiran za Libanonca, a klub prati preko 4 milijuna ljudi na društvenim mrežama. Navijači su zatrpali Jradijeve društvene mreže, ali on ih je na kraju morao razočarati.

Naime, kao slobodan igrač 27-godišnjak ima brojne ponude, a čini se da je trenutno najbliži odlasku u ciparski Apollon iz Limassola. Ciparski klub bi uskoro trebao preuzeti njemački stručnjak Alexander Zorniger, a kako doznajemo od izvora bliskih igraču baš on želi Jradija kao prvo pojačanje.

Bivši trener Brondbyja, Stuttgarta i RB Leipziga veznjaka vidi kao okosnicu svoje nove ekipe. Međutim, Jradi još uvijek važe jer se spominju ponude iz Turske i arapskih zemalja, ali u slučaju da ne dođe konkretnija ponuda u skorije vrijeme potpisat će za ciparski klub.


Tagovi

Bassel JradiHajdukApollon

Ostale Vijesti