Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Nekadašnji napadač RNK Splita činit će tandem sa 'sinjskim dijamantom' u Kolubari

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.01.23. | 08:42

Momčad srpskog prvoligaša je na pripremama u Istri

Kad je proteklog ljeta stigla vijest da nekadašnji Hajdukov napadač Ante Vukušić potpisuje za srpskog prvoligaša Kolubaru iz Lazarevca bilo je pomalo iznenađenje. No, bilo je i kad je prije toga zaigrao za Tuzlu City, u svakom slučaju bilo mui je važno da bude blizu kuće i obitelji, da nije daleko kako je izjavio u jednom intervjuu. Ove sezone odigrao je za klub iz Super lige 16 utakmica, zabio četiri gola i jednom asistirao.

Učinak 'sinjskog dijamanta' mogao bi uskoro biti i veći u tandemu s novim-starim suigračem. Naime, klubu iz Lazarevca pridružilo je još jedno poznato HNL ime na pripremama u Novigradu u Istri. Tražili su visokog napadača, a pronašli su ga u nekadašnjem napadaču RNK Splita Draženu Bagariću s kojim je Vukušić igrao u slovenskoj Olimpiji.

Spominjali su BiH mediji njegov potencijalni povratak u tamošnju Premijer ligu gdje je pregovarao s Tuzla Cityem, bivšim klubom Vukušića, ali on se odlučio za Super ligu. Posljednji klub bila mu je finska Honka s kojom je nedavno sporazumno raskinuo suradnju i sad potpisao sa srpskim prvoligašem.

Bagarić je u karijeri nosio dres već spomenutog RNK Splita te Honke, a bio je još dio Dugopolja, Ashdoda, Soligorska, Širokog Brijega, Olimpije, Hermannstadta i Sarajeva.

Kolubara je trenutno na devetom mjestu prvenstvene ljestvice s 20 bodova. (km)



Tagovi

Dražen BagarićAnte VukušićKolubara LazarevacSrpska nogometna liga

Ostale Vijesti