Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Nekadašnji HNL-ovac opleo po Sučiću: "Dečko, ti si očigledno živio u nekom drugom gradu"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.03.24. | 10:35

Zec je ostavio komentar na objavi vezanoj za ono što je Sučić izjavio

Izjave Petra Sučića o prelasku u hrvatsku nogometnu reprezentaciju, odnosno, o tome da mu nije bilo teško donijeti tu odluku odjeknule su u susjednoj BiH gdje su ga neki prozvali zbog načina na koji je to izjavio. Među njima je i Ermin Zec, još jedan Bugojanac i nekadašnji napadač Šibenika i Rijeke.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Zec je ostavio komentar na objavi vezanoj za ono što je Sučić izjavio.

"Čuo sam za tebe jako lijepih riječi od naših Bugojanaca i tvojih bivših trenera. Ja spominjem non-stop i uvijek ću govoriti da igrači koji jednom zaigraju za Bosnu i Hercegovinu, nebitno u kojem uzrastu, da više nikad ne mogu promijeniti reprezentaciju", napisao je u komentaru i dodao:

Tako ćemo stvoriti više prostora za dječake koji će sutra ponosno stajati pred zastavom koju vole i za koju će sa velikom radosti nastupati. Dečko, želim ti puno sreće u nastavku karijere, ali ti si očigledno živio u nekom drugom gradu, a ne u Bugojnu. Živio".

Podsjetimo, ranije se oglasio i jedan drugi Sučićev suigrač  Ibrahim Dagoja, bivši Sučićev suigrač iz NK Sport Preventa iz Bugojna. Što je on rekao pročitajte OVDJE.



Tagovi

Petar SučićHrvatska nogometna reprezentacijaGNK Dinamo

Ostale Vijesti