Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Nekadašnja udarna igla Osijeka zabio hat-trick u drami Serie B (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.02.22. | 08:13

Bio je igrač utakmice

U 25. kolu Serie B spojili su se Crotone i Cosenza, dvije momčadi koje se ove sezone trude ostati u ligi. Dramatični susret dvije momčadi iz zone za ispadanje završio je remijem 3:3, a veliku ulogu imao je nekadašnji napadač Osijeka i Lokomotive Mirko Marić zabivši hat-trick.

Gosti su vodili 2:0, da bi Marić s dva gola izjednačio na 2:2. Zatim je Cosenza povela 3:2 i vodila sve do sudačke nadoknade kad je opet Marić zabio i treći gol za veliki povratak i remi.

Mariću je ovo druga sezona u drugoj talijanskoj ligi u koju je stigao nakon što je briljirao u dresu Osijeka. Otkupila ga je tad Monza Silvija Berlusconija za 4.5 milijuna eura, ali tamo se nije naigrao.

Skupio je 21 nastup, zabio dva gola u Monzi, a ove sezone su ga poslali na posudbu u Crotone za koji igra jako dobro. Za 17 utakmica zabio je osam golova i ima dvije asistencije.

Podsjetimo za Osijek je igrao od 2017. do 2020. u 113 utakmica i zabio 53 gola. Započeo je karijeru u Širokom Brijegu, a od 2014. do 2017.je bio član Dinama koji ga je poslao na posudbu u Lokomotivu za koju je odigrao 73 utakmice zabivši 17 golova. Prije Osijeka je igrao u mađarskom Videotonu.


Tagovi

Mirko MarićCrotone

Ostale Vijesti