Screenshot
Screenshot

Neće u Europu: 'Nesuđeno pojačanje' Dinama i Hajduka potpisao za brazilskog velikana (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.02.22. | 08:35

Potpisao je do konca kalendarske godine

Kolumbijski veznjak Andres Colorado ipak neće put Starog kontinenta. Igrač za kojeg su određeni mediji isticali da je visoko na listi želja Dinama i Hajduka prelazi u brazilskog velikana Sao Paulo s kojim je dogovorio posudbu do konca kalendarske.

Colorado igra na mjestu defenzivnog veznjaka, a za seniorsku reprezentaciju Kolumbije upisao je svega jedan nastup. No, i to mu je bilo dovoljno da se upiše u listu strijelaca, a sve to se dogodilo u siječnju ove godine kad je Kolumbija otišla u goste Hondurasu gdje su odigrali prijateljsku utakmicu. Colorado je zabio u 55. minuti, 10 minuta nakon što je ušao u igru, a njegov debitantski nastup sigurno je zadovoljio Ruedu kojem je ta utakmica bila od posebnog značaja budući da 64-godišnji strateg iz Kolumbije vuče korijene baš iz Hondurasa.

Podsjetimo, Colorado se prvo spominjao u kontekstu potencijalnog pojačanja Dinama, da bi se kasnije u igru 'uključio' i Hajduk, s tim da neslužbene informacije govore kako Bili nikada nisu bili zainteresirani za 23-godišnjeg veznjaka defenzivnih sklonosti koji po potrebi može uskočiti i na mjesto stopera.

Kolumbijac je stigao kod Rogerija Cenija kojem je ovo drugi mandat na klupi Sao Paula, a u novom klubu dočekat će ga poznata imena iz svijeta nogometa kao što su Eder, Rafinha, Miranda i mnogi drugi.

Priliku za debi u novom klubu ima već ovog četvrtka kad Sao Paulo gostuje kod Campinensea u prvom kolu Brazilskog kupa, a tržišna vrijednost Colorada po TM-u iznosi 1.3 milijuna eura.



Tagovi

Andres ColoradoSao Paulobrazilska nogometna ligaBrazilKolumbija

Ostale Vijesti