Reuters
Reuters

Navijači Brentforda pjevali Kaneu: "Iznevjerio si svoju državu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.12.22. | 15:10

Neugodno iskustvo za engleskog kapetana.

Dvoboj između dva londonska kluba, Brentforda i Tottenhama, bio je prilično uzbudljiv. Domaćini su na odmor otišli s minimalnom prednosti golom Vitalyja Janelta, pred kraj prvog dijela Ivan Toney zabio je drugi, ali mu je gol poništen zbog milimetarskog zaleđa, da bi u 54. ipak poentirao i udvostručio prednost svoje momčadi. No, Tottenham se nije predao te je golovima Harryja Kanea i Pierre-Emilea Hojbjerga u periodu od 65. do 71. minute stigao do poravnanja.

A osim bespoštedne borbe na terenu, zanimljivo je bilo i na tribinama na kojima su navijači Brentforda kapetanu njihove reprezentacije pjevali "You let your country down" (iznevjerio si svoju državu op.,p.), iako su ga isti prilikom zagrijavanja pozdravili s pljeskom.

Riječ je, dakako, o Svjetskom prvenstvu u Kataru u kojem je Kane, nakon što je realizirao prvi kazneni udarac protiv Francuske u četvrtfinalu, promašio drugi kojim bi izjednačio rezultat. Ovako su Tri lava ispala iz natjecanja, a da je Kane zabio možda bi izborili polufinale u kojem bi igrali protiv autsajdera Maroka.

Iako je Kane odigrao svih pet utakmica za Englesku u Kataru, Antonio Conte ga je uvrstio u prvu momčad protiv Brentforda, kao i našeg Ivana Perišića koji je na prvenstvu odigrao sedam utakmica, ali je unatoč tome, devet dana nakon dvoboja s Marokom u dvoboju za treće mjesto, odigrao svih 90 minuta za Spurse u Premier ligi.



Tagovi

Harry KaneTottenhamBrentford

Ostale Vijesti