Ove četiri utakmice morate danas pogledati – Bilić i Kovač u naslovnim ulogama, ludi dvoboj u Francuskoj

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 21.01.17. | 10:55

Skrećemo vam pažnju na utakmice koje danas ne smijete propustiti.

16:00 Middlesborugh – West Ham

Eh, nije ljepotica od utakmice, nećemo vas lagati, ali je susret koji može biti prijeloman i za jednu i za drugu momčad. Karankin Middlesbrough igra čvrsto, pragmatično i ne dozvoljava tek tako – naročito momčadima van velike petorke i naročito na Riversideu – da ih olako kazne. S druge strane,  Bilić se kockao nakon što je puknuo „slučaj Payet“, ali je kocka pala na prave brojke, a ekipa se mobilizirala i deklasirala Crystal Palace sa 3:0 u prošlom kolu, što je najveća pobjeda West Hama u ligi još nad Southamptonom tamo 2012. Middlesbrough u gostima je nova meč lopta Biliću da se krene probijati u stabilno društvo, odakle je sve moguće. Iako načet brojnim izostancima, nada se da će dobro raspoloženje u svlačionici potrajati i za ovu utakmicu...

Mislite li da će Slaven Bilić doći do tri boda. Tečaj na to vam je 2,90, a OVDJE možete uplatiti listić na tu ili neku drugu ponudu iz ove utakmice.

18:30 RB Leipzig – Eintracht Frankfurt

Nakon iznimno dobrog proljeća, omražena hit-momčad Bundeslige nastavlja svoj pohod na mjesto u europskim natjecanjima preko leđa druge hit (bez omražene, barem većini) momčadi ove sezone, Kovačevog Eintrachta. Leipzig je u posljednjem kolu Hinrunde grubo prizemljen od Ancelottijevog Bayerna, koji je ipak na kraju pokazao tko je tu spreman i ove sezone grabiti postolje u svibnju. Biti će stoga zanimljivo gledati kako su se obje momčadi presložile za proljetni dio; dok je Leipzig od početka pucao visoko, Eintracht je u hodu barem malo trebao početi sanjati visoko i preslagivati ambicije. Tko je to bolje učinio, vidjet ćemo danas.

Domaćini su favoriti u ovoj utakmici, a isplati se odigrati na momčad Nike Kovača, pa čak i dvoznak da Eintracht neće biti poražen. Sve tečajeva za ovu utakmicu pronađite OVDJE.

20:00 Bordeaux – Toulouse

Pisali smo početkom sezone o dobrom poslu koji Dupraz radi s ovom momčadi Toulousea. Tri ključna mjeseca kasnije, Toulouse nije baš u samom vrhu, ali i dalje strpljivo prikuplja bodove na devetom mjestu ljestvice. Tek poziciju ispod njih je Bordeaux; i dok se obje ekipe ne mogu pohvaliti naročito dobrom formom, kombinirano pobjedivši tek u jednoj od deset utakmica koje su odigrali, ona ekipa koja (ako) uspije osvojiti sva tri boda ima prigodu uloviti direktan priključak s vrhom ljestvice. Naravno, i jednima i drugima je to prigoda da zaletom krenu u proljetni dio prvenstva, stoga očekujemo oprez, ali i onu malu dozu rizika koja će se prometnuti kad-tad tijekom utakmice.

Sve tečajeve na ovu utakmicu pronađite OVDJE.

20:45 Villarreal – Valencia

Dok Villarreal, onom frustrirajućem remiju (0:0) kod Deportiva unatoč – i dalje brodi mirnim vodama na petom mjestu, s pet utakmica bez poraza u prvenstvu, Valencia je u potpunom rasulu. Momčad je preuzeo (po tko zna koji put) spasitelj u liku pomoćnog trenera Vora, ali pred njima je grčevita borba za opstanak. Samo ih činjenica da Primera vjerojatno ima tri najgora kluba u borbi za opstanak može spasiti puta u nižu ligu. Zaza je tu, ali Vorova ekipa putuje kod Žute podmornice oslabljena za Rodriga Morena, koji je polomio gležanj. Ipak, ako ništa, očekujemo zanimljivu utakmicu s dvije momčadi kojima svaki bod znači, doduše za različite ciljeve.

Tečaj na pobjedu Villarreala iznosi 1,95. OVDJE pogledajte sve tečajeve i kladite se na ovu utakmicu.

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Niko KovačSlaven Bilić

Ostale Vijesti