Action Images
Action Images

Napolijev pucački šou ide dalje: Drugi put ove sezone zabili "poker" u prvih 45 minuta

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.01.21. | 14:12

Poslije Atalante stradala je i Fiorentina.

Napoli i Fiorentina otvorili su nedjeljni program 18. kola Serie A, a domaćin je na San Paolu deklasirao Viole s čak 6:0. Dva komada zabio je Lorenzo Insigne, jedan iz igre već u 5. minuti, a jedan iz penala u 72., a po jedan su dodali Demme (35.), Lozano (38.), Zielinski (45.) i Politano (89.).

Momčad Gennara Gattusa bila je izraziti favorit danas protiv skromne Fiorentine i taj je status uvjerljivo potvrdila već u prvom dijelu. Naime, poslije uvodnih 45 minuta spakirali su četiri komada u mrežu Bartlomieja Dragowskija, a u nastavku su samo završili posao.

Napadački Arsenal domaćih samo je nastavio formu u kojoj je ove, ali i prijašnjih sezona, jer su ova četiri komada u prvom poluvremenu bili samo repriza za dečke s talijanskog juga. Već su jednom spakirali četiri gola u prvoj polovici utakmice i jedini su klub u ligama petice koji je to učinio dvaput u tekućoj sezoni. Prvi put istu sudbinu servirali su Pašalićevoj Atalanti u listopadu.

GOL Hirvinga Lozana pogledajte OVDJE

Ove sezone Napoli je jači za raspucanog Lorenza Insignea, koji je danas prebacio brojku od osam golova u tekućem prvenstvu, identično koliko je zabio i lani. Jedina razlika je što je prošle sezone to učinio u 37 utakmica, a ove mu je za istu statistiku bilo potrebno samo 14.

GOL Piotra Zielinskog pogledajte OVDJE.

Napoli je s nova tri boda skočio na 34 što je dovoljno trenutačno za treće mjesto ispred Rome, Juventusa i Atalante. Od Vučice ima utakmicu manje, a od Stare dame i Boginje utakmicu više.



Ostale Vijesti