Action Images
Action Images

Napokon se skrasio: Balotelli uskoro postaje igrač južnoameričkog velikana

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.12.20. | 08:45

Talijanskom napadaču smiješi se nastavak karijere s druge strane Atlantika... i ekvatora.

Nekadašnja velika talijanska zvijezda i jedan od ''zločestih dječaka'' nogometa zadnjih desetak godina, Mario Balotelli, čini se prekida svoje vrijeme na nogometnoj burzi rada.

Fabio Cordella, sportski direktor brazilskog velikana Vasco da Game, tvrdi kako je sve dogovoreno i da će upravo njegov klub biti novi na popisu napadača koji na istom već ima Inter, Liverpool, Manchester City ili Milan.

„Sve smo dogovorili, samo posao treba finalizirati. Vjerujem da će sve biti riješeno do 15. siječnja. Vasco da Gama treba igrača popit Balotellija i obratno. Za naše navijače bi on bio poput Maradone.“

Prošle sezone u 19 utakmica Talijan je zabio pet golova, a s obzirom da je klub ispao u Serie B, postao je slobodan igrač i od tad traži novi angažman.

Balotelli je u ranijim dvadesetima bio jedan od boljih napadača Europe i nema sumnje kako se radi o ogromnoj sili u kaznenom prostoru (a i van njega) kad je na svojih sto posto. Još su svježa sjećanja na to kako je torpedirao Nijemce u polufinalu Eura 2012.

No zbog sklonosti ekscesima i manjka discipline, nije zvjezdani dio karijere produžio koliko je mogao te, iako mu je tek 30, već je duži niz godina dalje od same europske klupske kreme.


Tagovi

Mario BalotelliVasco de Gamnogometni transferibrazilska nogometna liga

Ostale Vijesti