Reuters
Reuters

Napokon dobre vijesti za Manchester United: Jedan prvotimac se vraća treninzima, drugi je produžio ugovor...

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.04.23. | 16:21

Crveni vragovi bilježe tri prvenstvene utakmice bez pobjede i postignutog gola...

Danski reprezentativac Christian Eriksen, koji je ozlijedio gležanj krajem siječnja, vratio se treninzima s Manchester Unitedom, objavio je u utorak trener Erik Ten Hag.

On neće zaigrati sutra u utakmici 25. kola Premier lige protiv Brentforda, dodao je Nizozemac na konferenciji za novinare.

"No, vratio se na teren, danas je nastavio s kolektivnim treninzima pa ćemo vidjeti koliko će brzo napredovati", nastavio je.

Eriksen (31) je ozlijeđen na utakmici FA kupa krajem siječnja nakon naleta suparničkog igrača.

Druga dobra vijest za Crvene vragove je produženje ugovora s Lukeom Shawom do 2027. godine.

Shaw, koji je za englesku reprezentaciju odigrao 29 utakmica, došao je u Manchester United iz Southamptona 2014., i u dresu Crvenih vragova odigrao 249 utakmica, od toga 36 ove sezone.

"Luke je iznimno važan igrač za momčad i postao je jedan od najboljih braniča. Također je dodao mentalitet vođe svojim ostalim sjajnim kvalitetama", rekao je John Murtough, direktor kluba.

Manchester United je trenutačno peti u Premier ligi i izjednačen je po bodovima s trećeplasiranim Newcastleom i Tottenhamom na četvrtom mjestu, ali ima lošiju gol razliku. United je ove sezone već osvojio Liga kup i još uvijek se natječe u polufinalu FA kupa i u četvrtfinalu Europa lige.

(Hina)


Tagovi

Manchester United

Ostale Vijesti