Napadač Lyona kolabirao u Kalinićevom debiju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.01.20. | 19:58

Ružne scene na Parc de Olympiqueu.

Nogometaši Lyona u 21. kolu Ligue 1 dočekali su Toulouse.

Pobjedu od 3-0 i novi pogodaka Mousse Dembele – šesti u šest uzastopnih utakmica ove godine – zasjenila je užasna scena iz 21. minute. Napadač domaćih Martin Terrier srušio se na sredini terena bez prethodnog kontakta s ostalim sudionicima na travnjaku, a nakon teškog disanja suigrači su ga polegli na bok.

Potom su u teren utrčali i bolničari, a on je morao biti hitno prebačen u bolnicu.

 

 

Iz kluba su po završetku utakmice objavili da je 22-godišnji krilni napadač u boljem stanju i da je pri svijesti. Ipak, i dalje će ga promatrati u bolnici i ostat će na daljnjim pretragama.

Inače, ovo je bio debitantski nastup Lovre Kalinića za poraženu momčad, koji će tako po ružnom ostati u sjećanju hrvatskom vrataru, kako zbog ove nemile scene, tako i zbog tri primljena gola.

Terrieraje zamijenio Karl Toko-Ekambi, novo pojačanje Olympiquea koji se na neočekivanom i nesretnom debiju upisao u strijelce u 77. minuti utakmice.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/vwvA" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Kasnije danas Bordeaux je slavio na gostovanju kod Nantesa, a derbi dana u Francuskoj od 21 sat igraju Lillea i PSG.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/wQXl" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: screenshot)


Tagovi

Martin Terrier

Ostale Vijesti