Nakon Sablića i Vukojevića, još četiri imena u konkurenciji za izbornika U21

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 12.09.19. | 09:10

Među njima je i legendarni reprezentativac.

Čini se da nas očekuje prava bitka za nasljednikom Nenada Gračana. Nakon loše odrađenog U21  EURO-a i groznog poraza na startu kvalifikacija od Škotske, mjesto izbornika postalo je upražnjeno, a od jučer se krenulo sa provlačenjem potencijalnih nasljednika. 

Kao prve dvije opcije istaknuti su Goran Sablić i Ognjen Vukojević, no tu nije kraj.

Osim njih, Sportske novosti navode još četiri imena. Prvi je legendarni Ivica Olić, čovjek od maksimalnog povjerenja Zlatka Dalića. On ima goleme trenerske ambicije, a boljeg čovjeka za poveznicu između seniorske i mlade reprezentacije teško da je u ovom trenutku moguće pronaći. 

Još jedno ime iz sustava također je u optjecaju za premještaj. To je U-17 izbornik Tomislav Rukavina. Njega u HNS-u vide kao iznimno perspektivnog, a navodno da i on ima svoje zagovornike unutar HNS-a. Preostala dva imena su Sergej Jakirović i Ivan Prelec. Trener Istre pokazao je veliki potencijal, dok je iza Jakirovića briljantna sezona u Gorici, a predsjednik kluba Nenad Črnko već je izjavio da ne bi imao ništa protiv toga, pa makar morao i u potragu za novim imenom na klupi Gorice.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Tomislav RukavinaIvan PrelecSergej JakirovićIvica Olić

Ostale Vijesti