Napadač Modrih propušta derbi s Hajdukom, upitan i za Atalantu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.11.19. | 10:19

Loša vijest za Nenada Bjelicu.

Nogometaši zagrebačkog Dinama završetkom će ove reprezentativne stanke ući u završni dio ove, zasad poprilično uspješne, polusezone. U Prvoj HNL drže prvo mjesto s četiri boda više i utakmicom manje od drugoplasiranog Hajduka, dok u Ligi prvaka i dalje imaju šanse za osiguravanje proljeća u tom natjecanju gdje imaju jedna broj bodova kao i Šahtar iz Donjecka (5).

Kako bi nastavili u tom smjeru, bit će im potreban minimalno remi u nadolazećem derbiju protiv najvećeg rivala Hajduka. Utakmica će se odigrati u petak na Maksimiru s početkom od 18 sati, ali trener Modrih, Nenad Bjelica, neće moći računati na važnog igrača rotacije.

Riječ je o napadaču Mariju Gavranoviću, koji bi ovog tjedna tek trebao početi trenirati s momčadi. Iz tog razloga neće biti spreman za susret sa Splićanima, pišu Sportske novosti, a dodaju da je još uvijek upitno hoće li biti spreman do ogleda s Atalantom sljedećeg utorka (26. studenog).

Za susret s Hajdukom, također, neće biti ni Arijana Ademija te Amera Gojaka, ali oni bi se trebali oporaviti za susret s Talijanima u Milanu.

S druge strane, trener 'Bilih', Damir Burić, ne može na derbiju računati na Jaira, Marija Vuškovića i vratara Josipa Posavca, stoji na službenim klupskim stranicama kluba s Poljuda.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Arijan AdemiAmer GojakJairoMario VuškovićSamuel Emem EduokArdian IsmajliMario Gavranović

Ostale Vijesti