Action images
Action images

Nakon 14 godina provedenih u Chelseaju, engleski branič potpisao za Burnley (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.11.20. | 10:44

Dyche je dobio talentiranog braniča koji je igrao s igračima kao što su Mason Mount, Declan Rice, Tammy Abraham, Fikayo Tomori, Reece James, Callum Hudson-Odoi...

Richard Nartey novi je igrač Burnleyja, potvrdio je engleski prvoligaš na svojim službenim stranicama.

Ovaj 22-godišnji branič, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Burton Albionu, bio je član Chelseaja dugih 14 godina. Prošao je sve mlađe kategorije kluba, bio standardan za U-18 i U-23 momčad, ali mu Plavci ipak nisu ponudili novi ugovor pa je tako od ovog ljeta bio slobodan igrač.

Nakon toga Nartey je za početak samo trenirao, a potom i zaradio ugovor u Burnleyju. Za početak je dogovorio dvogodišnju suradnju s klubom te bi odmah trebao biti priključen U-23 momčadi, s tim da ga Dyche vidi kao idealno 'vatrogasno rješenje' u slučaju da mu neki defenzivac iz prve momčadi otpadne zbog kartona ili ozljede.

"Klub me je prihvatio prvo kako bih zadržao formu, a sad su me i potpisali. Jako sam sretan zbog toga, zahvalan sam im na svemu", kratko je rekao Nartey po potpisu za novi klub.

U omladinskom pogonu Chelseaja Nartey je igrao s igračima kao što su Mason Mount, Declan Rice, Tammy Abraham, Fikayo Tomori, Reece James i Callum Hudson-Odoi. Ukoliko on bude na njihovom tragu, izgleda kako je Burnley napravio jako dobar posao potpisavši ga...



Tagovi

BurnleyChelseatransferi

Ostale Vijesti