Najgori nastup u povijesti Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.04.19. | 13:20

Loš, lošiji, Ashley Young protiv Barcelone…

Brojke idu u prilog toj tvrdnji, naime, ne samo da je izgubio posjed 32 puta sinoć, nego je bio apsolutno najrastrošniji igrač na travnjaku kad je taj statistički podatak u pitanju. To je samo djelić njegovih problema.

Dobio je nezahvalnu zadaću pohrvati se s Messijem i Suarezom, ali ni prema naprijed nije bio puno bolji. Bilo ga je na sve strane, zatvarao je u obrani, odnosno pokušavao, no kad bi se prebacio u zadnju trećinu bivao je još gori.

Njegovi jučerašnji centaršutevi, odnosno pokušaji, frustrirali su domaće navijače do iznemoglosti. Pokušao je ubaciti ukupno 11 puta, ali nije pogodio nikoga, a točnost dodavanja od samo 73,3 posto bila je uvjerljivo najgora na terenu.

Njegove dvojbene odluke kad ima loptu navijači kritiziraju cijelu sezonu, ali mnogi koji su se suzdržavali od lipnja, jučer su od nemoći sjeli za računalo i osvetili mu se na društvenim mrežama.

Bekovi protiv momčadi Barcine kvalitete i glasa su uglavnom „zavezani“ za stativu jer imaju previše posla s Messijem, Suarezom, Dembeleom i društvom, pa se ne stignu toliko ubacivati naprijed, ali od Younga i društva napadači nisu imali baš nikakve koristi.

Dokaz je debela 0 upisana u statističku kategoriju „udarci u okvir“. Je li ovo najgori nastup nekog igrača u povijesti Lige prvaka? Navijači misle da jest.

 (foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Manchester UnitedAshley YoungLiga prvakameđunarodni nogomet

Ostale Vijesti