Nel Pavletic Goricki/PIXSELL
Nel Pavletic Goricki/PIXSELL

Najbolji igrač Orijenta 1919 karijeru nastavlja u 1. HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 08:10

Izgleda kako je sve dogovoreno.

Prema pisanju šibenskog portala, izgleda kako će veznjak Orijenta 1919 i ponajbolji igrač 2. HNL, Mateo Monjac karijeru nastaviti u klubu sa Šubićevca. Monjac bi u Šibenik trebao doći bez da za njega bude plaćena ikakva odšteta, a 24-godišnji Riječanin je prije kluba sa Sušaka nastupao za Naftu, Zavrč, Dravu i Opatiju.

Ove sezone, Monjac je bio uvjerljivo najsvjetlija točka u sastavu Damira Milinovića. Skupio je 14 pogodaka i osam asistencija, a nakon tri godine na Krimeji došlo je vrijeme za iskorakom u karijeri.

Monjac već neko vrijeme koketira s klubovima iz 1. HNL, a u ljeto 2020. godine zamalo je postao novi član Slaven Belupa zajedno s Ninom Mohorovičićem i Miroslavom Iličićem.

Momčad sa Šubićevca ovog će ljeta doživjeti velike promjene. Transferi Labrovića i Ampema u Rijeku su 'gotova stvar', Jurića prate Dinamo i Osijek, a Bulat prelazi u Dinamo u transferu koji je dogovoren još na zimu.

Osim svega navedenog, momčad je nakon zadnje prvenstvene utakmice protiv Dinama napustio i trener Sergio Escobar koji će karijeru nastaviti u La Ligi 2, a zasad nije poznato koga Kolumbijci imaju u planu kao njegovog nasljednika.


Tagovi

Mateo Monjacnogometni transferitransferiNK OrijentNK Orijent 1919NK Šibenik

Ostale Vijesti