Privatna arhiva
Privatna arhiva

Najbolji golman lige napušta Bugarsku. Iduća destinacija - Škotska!?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.04.24. | 09:30

Ugovor mu istječe na kraju sezone, a dva su škotska kluba već ušla u utrku za bivšim vratarom Dinama

Dinko Horkaš jedna je od glavnih tema u bugarskom, nogometnom krugu. Bivši vratar Dinama, koji je proglašen i najboljim golmanom bugarske lige, na kraju sezone napušta Lokomotiv Plovdiv i Bugarsku! Naime, Horkašu aktualni ugovor istječe u lipnju, a kad je odbio potpisati novi, više nije stao na vrata svoga kluba, od kraja veljače je tako u drugom planu. I čeka istek ugovora te, unatoč ponudama i drugih, jačih bugarskih klubova, napušta tu zemlju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

A bugarski mediji, vodeći se za objavom njegova menadžera Darka Alegića, koj je objavio fotografiju iz Škotske, da će njegova sljedeća destinacija biti upravo Škotska, da je Horkaš sve već dogovorio s novim klubom, čije ime još nije otkriveno. Tragom te vijesti kontaktirali smo i samog Dinka, koji je kratko rekao:

"Istina je da nisam potpisao niti za jedan klub ugovor, niti ću ga potpisati prije nego završe prvenstva. Agent i ja smo dogovorili da nam je cilj kvalitetan klub u jačoj ligi od bugarske i klub koji će igrati europska natjecanja. Želim iskorak u europskim natjecanjima! To su, naravno, moje želje, a vidjet ćemo u lipnju što će biti.", kazao je Horkaš. Međutim, iz škotskih izvora doznajemo da su za Horkaša zainteresirana najmanje dva tamošnja kluba, a jedan od njih je Hearts, zadnjih godina, nakon Cetlica i Rangersa, najjači škotski klub. No, kažemo, nije Hearts jedini, nije ni Škotska jedina, Horkaš bi ovog ljeta mogao biti tražena roba na tržištu, a uspješna bugarska epizoda za njega je, čini se, završena. (T.N.)



Tagovi

Dinko HorkašBugarskaHeartsŠkotska Premier liga

Ostale Vijesti