U zračnoj luci saznao da je Barca povukla ponudu: Stavite to u Transfermarkt

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 31.01.20. | 15:55

Golgeter je već presjeo na jednom letu, kada mu je Barcelona javila da ga ipak neće kupiti.

Posljednji dani prijelaznog roka znaju biti izrazito napeti i stresni, ponajviše za igrače, pogotovo one koji gledaju prema izlazu iz trenutnog kluba za koji igraju. Mnogi uspiju promijeniti sredinu, još više njih ostane u svojim klubovima, a nekima transferi propadnu pred sam potpis ugovora.

Slična priča upravo se dogodila nekadašnjem napadaču Villarreala, Cedricu Bakambuu.

Barcelonina potraga za napadačem ovog siječnja dobro je poznata svima. Zbog ozljede Luisa Suareza koji je van travnjaka praktički do kraja sezone, uprava katalonskog giganta je u velikoj potrazi za golgeterskim rješenjem koje bi, barem do kraja aktualne sezone, pojačala konkurenciju na toj poziciji u momčadi Quiquea Setiena. Nakon dosta vijećanja, činilo se kako je upravo 28-godišnji reprezentativac Konga, rođen u Francuskoj, njihova nova akvizicija.

Kako prenosi L'Equipe, Blaugrana je kontaktirala njegovog zastupnika i njegov trenutni klub Sinobo Guoan iz Pekinga. Kinezi mu nisu radili probleme te su ga odlučili pustiti, a nogometaš je odmah pristao na ponudu.

Ekspresno je iz Kine odletio u Hong Kong odakle je presjedao za Barcelonu. Međutim, u Hong Kongu je dobio poziv od sportskog direktora španjolskog prvaka, Erica Abidala, koji mui je priopćio da je njihova ponuda povučena.

Tako blizu, a tako daleko. Ipak, Bakambu nije očajavao, štoviše, čak se i spremno našalio na svoj račun. Preko svog službenog Twitter profila objavio je ovu priču i pozvao popularnu stranicu Transfermarkt da 'uredi njegov profil':

„Hej Tansfermarkt, promijeni moju povijest transfera u 'skoro u Barceloni', molim te“, napisao je Cedric Bakambu.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Cedric Bakambu

Ostale Vijesti