“Mr. Minimalismo” – Tudor stigao do nove pobjede (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 20.10.19. | 20:22

Polako, ali sigurno penje se prema sredini ljestvice.

Hrvatski trener Igor Tudor upisao je novu pobjedu sa svojim Udineseom u Serie A.

U osmom prvenstvenom kolu sa minimalnih 1-0 domaćini su u Udinama slavili protiv Torina, a jedini strijelac na utakmici bio je Stefano Okaka u 42. minuti utakmice.

Zanimljiva činjenica vezana je uz 'Bianconere' ove sezone. U osam odigranih prvenstvenih utakmica samo dvije utakmice nisu završile s minimalnih 1-0, bilo da je Tudorova momčad bila s pobjedničke ili gubitničke strane.

Tri je puta Udinese slavio s 1-0 (Torino, Bologna i Milan), dok su u tri navrata gubili istim rezultatom (Inter, Brescia i Fiorentina). Jedine dvije utakmice koje nisu završile tim rezultatom bile su protiv Parme (poraz 3-1) i Verone (0-0).

 

 

Ovom pobjedom Udinese je stigao do desetog boda i 10. mjesta ljestvice, a momčad nekadašnjeg trenera Hajduka najneefikasnija je momčad Serie A sa četiri postignuta gola u osam utakmica. Jednako toliko ima i posljednjeplasirana Sampdoria koja je danas odigrala utakmicu bez golova protiv Rome.

Ranije danas Cagliari je sjajnim golom Nainggolana stigao do pobjede nad SPAL-om (2-0), dok je Parma s 5-1 torpedirala Genou, a najviše se istaknuo Andreas Cornelius koji je postigao hat-trick.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/1MJk" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Andreas CorneliusStefano OkakaIgor Tudor

Ostale Vijesti