Mourinho iznenadio destinacijom! Želi biti izbornik Engleske?!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.12.15. | 10:15

Britanski 'Mirror' u današnjem izdanju piše kako Jose Mourinho želi preuzeti klupu engleske reprezentacije nakon Europskog prvenstva u Francuskoj sljedeće godine.

I dok traju nagađanja gdje će karizmatični portugalski stručnjak i bivši menadžer Chelseaja nastaviti karijeru, 'Mirror' se poziva na ekskluzivnu i provjerenu informaciju koja stiže od izvora bliskih Portugalcu i prema kojoj bi Mourinho rado sjeo na klupu 'Gordog Albiona'.

Prema pisanju 'Mirrora', 'The Special One' je obavijestio svog menadžera Jorgea Mendesa kako želi postati izbornik Engleske nakon Europskog prvenstva u Francuskoj, ako se za to stvore uvjeti i ako do tada ne pronađe klupski angažman.

Naravno, prije toga i Engleski nogometni savez mora riješiti situaciju s Royom Hodgsonom, koji još uvijek nije odlučio što će učiniti nakon Eura. Ipak, ovo treba uzeti s rezervom jer se postavlja logično pitanje zašto bi Mourinho bio spreman odustati od Premiershipa i uzbuđenja koje donosi jedna od najjačih liga, zbog reprezentacije.

E sada, jedino što se može uzeti kao nego logično objašnjenje navodima 'Mirrora' je namjera Portugalca da i nakon otkaza na Stamford Bridgeu nastavi živjeti u Londonu s obitelji, a u jednom je intervjuu izjavio kako bi nakon rastanka s Chelseajem, klupa reprezentacije Engleske za njega bila 'posao iz snova'. Hoće li doista i biti, preostaje nam za vidjeti.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jose MourinhoChelseaRoy HodgsonEngleska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti