Mourinho dobio nevjerojatnu ponudu!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.05.16. | 16:57

Indonezija želi za novog izbornika ni manje ni više nego Josea Mourinha.

BBC piše kako je Jose Mourinho želja indonezijskog ministra sporta. Indonezija je inače 185. reprezentacija svijeta, koja je suspendirana za međunarodna natjecanja od prošle godine zbog uplitanja vlade u nogomet.

Tamošnji ministar sporta Imam Nahrawi je rekao kako je zajedno s indonezijskim predsjednikom Joko Widodom razmišljao o ponudi za bivšeg menadžera Chelseaja i kako će 53-godišnjem portugalskom stručnjaku ponuditi godišnju plaću u iznosu od 13 milijuna funti.

Otkako je dobio otkaz u prosincu prošle godine u Chelseaju, Mourinha se povezuje s dolaskom u Manchester United. Aktualni menadžer 'Crvenih vragova' Louis van Gaal ima još godinu dana ugovora, no već dulje vrijeme traju nagađanja kako bi ga na kraju sezone mogao zamijeniti Mourinho.

Ali tko zna možda Portugalca vidimo u Indoneziji. Nahrawi vjeruje kako bi Mourinho mogao probuditi borbeni duh momčadi. S druge strane, predsjednik indonezijskog olimpijskog odbora Erick Thohir je kazao kako bi moguća opcija mogao biti i privremeni menadžer Chelseaja, Guus Hiddink.

To nam treba za motivaciju naših igrača. Mourinhov dolazak bi barem dao malo entuzijazma među indonezijskim nogometnim navijačima. Naš izbornik mora biti stranac, kojemu će pomagati naši domaći trener“.

Čelnici u Indoneziji su se u travnju sastali s predsjednikom FIFA-e Giannijem Infantinom i očekuje se da se o suspenziji raspravlja na FIFA-inom Kongresu ovog mjeseca.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jose Mourinhoindonezijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti