REUTERS/Jean-Paul Pelissier
REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Monaco nakon jedanaesteraca prošao dalje, Ćaleta-Car kao kapetan vodio Lens do 1/16 finala Kupa

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.01.24. | 18:06

Nije bilo iznenađenja u odigranim susretima

Monaco je nakon jedanaesteraca izbacio Lens i prošao u šesnaestinu finala Coupe de France. Nakon 90 minuta bilo je 2-2, da bi u raspucavanju Kneževi bili bolji 6-5.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gubio je Lens 2-0 već nakon 20-ak minuta igre. Wissam Ben Yedder je snažnim udarcem već u prvoj minuti zabio za vodstvo, da bi zatim Maghnes Akliouche u 21. povisio na 2-0. Domaćini su se vratili u igru preko Faitouta Maoue i Floriana Sotoce, a imali su i nekoliko prilika za potpuni preokret, no do njega nisu došli.

Tijekom dugog izvođenja jedanaesteraca, Radoslaw Majecki je zaustavio udarac Wesleya Saïda, ali je Youssouf Fofana bio također neprecizan, a slijedili su ga Vanderson i Boadu. Angelo Fulgini je uputio udarac u tribine, a novi poklon Lensa bio je udarac u gredu Facunda Medine. Na kraju je tragičar bio Thomasson u redovima domaćih i Monaco je golom Magassa prošao dalje.

Olympique de Marseille je slavio u utakmici protiv Thionvillea na stadionu Saint-Symphorien u Metzu kada je Pierre-Emerick Aubameyang zabio za slavlje u 62. minuti. Lyon je slavio 3-0 protiv Pontarliera, a Rennes 2-0 protiv Guingampa, dok je Le Havre s 2-1 preskočio Caen.

Duje Ćaleta-Car odigrao je cijeli susret za Lyon kao kapetan. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

francuski kupMonacoLens

Ostale Vijesti