REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Mogao je postati najplaćeniji u povijesti Fiorentine, ali Vlahović je to - odbio

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.10.21. | 17:50

Imao bi više nego što su zarađivali Batistuta i Rui Costa

Dušan Vlahović je prošlog prijelaznog roka bio jedan od najtraženijih igrača na tržištu. Najviše su 'zagrizli' Atletico Madrid, Tottenham i Inter koji su, navodno, nudili Fiorentini oko 40 milijuna eura. Viole su tražile 60 i srpski napadač na kraju je ostao.

Kada se uprava iz Firence sada osvrne na takav potez, vjerojatno žale što nisu pristali na jednu od ponuda. Jer Vlahović - ne želi produžiti ugovor s klubom.

"Vlahoviću smo ponudili bruto plaću od 40 milijuna eura za pet godina. To je najviše u povijesti kluba, više nego što su zarađivali Gabriel Batistuta i Rui Costa, a on ne želi potpisati novi ugovor. Ja sam trebao raditi cijelu godinu ne bi li zaradio ono što bi on mogao u razmaku od svega nekoliko dana. Ne znam kako je nogomet došao do ove razine", izjavio je nedavno predsjednik Fiorentine Rocco Commisso za TuttoSport.

U novi ugovor uvrstili su otkupnu klauzulu u vrijednosti između 70 i 80 milijuna, no 21-godišnji napadač samo je odmahnuo rukom i, kada mu u ljeto 2023. istekne trenutni, u neki će drugi klub moći preseliti potpuno besplatno.

"Kako bilo, Dušan Vlahović ima ugovor kojim je vezan za Fiorentinu još 21 mjesec i sigurni smo da će, kao što je to dosad bio slučaj, sudjelovati u ostvarivanju klupskih ciljeva pokazujući profesionalizam kojim se izdvajao od dolaska ovdje i poštovanje prema navijačima, suigračima, treneru i cijelom klubu", zaključio je sada Commisso.



Tagovi

ItalijaFiorentinaDušan Vlahović

Ostale Vijesti